2777
2789
عنوان

اولین اقدام در فروردین ۱۴۰۰

205 بازدید | 21 پست

سلام ، دوستانی که فروردین ۱۴۰۰ اولین اقدامشون هست برای اولین بچه بیان، سایر دوستان باتجربه هم راهنمایی لطفا، 

من اولین ماهه اقدامم هست، هم قبل از تخمک گذاری هم توی تخمک گذاری هم بعد تخمک گذاری اقدام داشتیم، از همون اول ماه تا الان گاها  احساس درد خفیف مثل حالت قبل پری دارم ، سه روز به موعد پریودم مونده، کاشکی همین ماه باردار بشم.

تجربیات شما چی بوده؟

😌 ما فقط یک بار به دنیا میایم و زندگی میکنیم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر حالت تیر کشیدن داشتید- احتماالا باردار شدید

شدیدترین ۹ روز بعد از شروعه تخمک گذاری بود که عین شب قبل شروعه خونریزیه پریود بود اما موعد پریودم نبود ، خیلی عجیب بود واسم، حالا سه روز به موعد پریودم مونده 

احتمالا بارداری اگه قرص مصرف نمیکردی

منم دوسال دیگه همین موقع ها اقدام میکنم😅

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
شدیدترین ۹ روز بعد از شروعه تخمک گذاری بود که عین شب قبل شروعه خونریزیه پریود بود اما موعد پریودم نب ...

عجله نکن....معلوم میشه...اگر بیبی زدی - سریع نندازش یه رب صبر کن هرمی بود نتیجه همونه

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺
عجله نکن....معلوم میشه...اگر بیبی زدی - سریع نندازش یه رب صبر کن هرمی بود نتیجه همونه

بیبی و اگه پری عقب افتاد میزنم دیگه تا ببینم آخر چی میشه

نه اصلا هیچ قرصی تا حالا مصرف نمیکردم

فک کنم بارداری چون خواهرمم چهار سال جلوگیری طبیعی داشت با اولین اقدام تو تخمک گذاریش باردار شد

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
بیبی و اگه پری عقب افتاد میزنم دیگه تا ببینم آخر چی میشه

فوفولی حامله شدی؟!

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....