2777
2789
عنوان

دبستان دخترانه ابرار نو بهارستان

2304 بازدید | 16 پست

سلام دوستان گلم کسی بوده که دختر خودش یا آشناهاشون این مدرسه رفته باشه؟ دختر من کلاس اول دبستان میره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید  

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

عه

نزدیک خونه ماست.

همسایه مون پیش دانشگاهی رفت.

میگن متوسطه.مدرسه غیرانتفاعی تو این منطقه که درس قوی تر یا محیط اسلامی تر هم هست

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
عه نزدیک خونه ماست. همسایه مون پیش دانشگاهی رفت. میگن متوسطه.مدرسه غیرانتفاعی تو این منطقه که درس ...

ممنون عزیزم میشه معرفی کنید کدوم مدرسه بهتره؟

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم میشه معرفی کنید کدوم مدرسه بهتره؟

حافظه ام یهو هنگ کرده، اگه اسمش رو درست یادم بیاد ، مدرسه بینش مطهر، یه جورایی وابسته به مدرسه عالی شهید مطهریه. 

از آشناها هر کی رفته خییییییلی راضی بوده. با بچه ها خیلی عملی و دوستانه کار می کنند.

حتی خواهرشوهرم خودش معلم رفاه هست میگه اونجا از رفاه بهتره.

شهریه اش هم منصفانه تره.

باز اسمش رو میپرسم، میگم بهتون

حافظه ام یهو هنگ کرده، اگه اسمش رو درست یادم بیاد ، مدرسه بینش مطهر، یه جورایی وابسته به مدرسه عالی ...

خیلی لطف می کنی عزیزم

از خواهر شوهرم پرسیدم ولایت مطهر هست اسم مدرسه

خیلی ممنونم  

سلامت باشید

ان شاءالله بهترین جا که براش خوب باشه قسمتش شه.

الهی کرونا ریشه کن شه، که بچه بتونه حضوری بره

سلامت باشید ان شاءالله بهترین جا که براش خوب باشه قسمتش شه. الهی کرونا ریشه کن شه، که بچه بتونه حض ...

الهی آمین ممنون عزیزم همچنین برای شما واقعا انتخاب مدرسه خوب خیلی سخته

الهی آمین ممنون عزیزم همچنین برای شما واقعا انتخاب مدرسه خوب خیلی سخته

دقیقا

من دخترم دیگه امسال پیش دانشگاهی میشه.

دبستان چند سال اذیت شد.

ولی دبیرستان مطهری رفت. خییییییلی شانس آوردم. محیط خوب. دوستان خوب. کادر مدرسه عالی.

دقیقا من دخترم دیگه امسال پیش دانشگاهی میشه. دبستان چند سال اذیت شد. ولی دبیرستان مطهری رفت. خییی ...

وای چقدر عالی من کلی دنبال دبستان خوب میگردم خدا کنه یه مدرسه خوب پیدا کنم رفاه گفته 15 بهمن ثبت نامش تموم شده متاسفانه من فکر می کردم فروردین اردیبهشت ثبت نام ها شروع میشه دیر شد

وای چقدر عالی من کلی دنبال دبستان خوب میگردم خدا کنه یه مدرسه خوب پیدا کنم رفاه گفته 15 بهمن ثبت نام ...

حالا اونجا (رفاه) هم الکی کلاس میذاره هان.

الان که کروناست و اوضاع اقتصادی خراب، مشتری شون کمه. کمی اصرار کنید با منت بهتون وقت میدن.

ولی من تعریف این ولایت مطهر رو خیلی شنیدم. اگه بشه فکر کنم محیط شاد و خوبی باشه

حالا اونجا (رفاه) هم الکی کلاس میذاره هان. الان که کروناست و اوضاع اقتصادی خراب، مشتری شون کمه. کمی ...

خیلی ممنونم از راهنماییتون