2777
2789

سلام بچها...

من تو اقدامم،تو این سه روز اخیر اینقدر دل درد و کمر درد و پادرد دارم مثل زمان پریودی...دیگه دیونه شدم،۱۰روز به پری مونده...

من از الان توهم زدم!!!

بخدا بهش فکر نمیکنم...هی بخودم میگم اوکی،باشه،اصلا تو حامله ای فقط تموم بشه این دردا...

دیروز تایم سرکارم دل درد و‌کمر درد امونمو برید امروزم باز شروع شد..

چیکار کنم؟

قراره هرماه همین باشه اخه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی درداش واقعیه...میخوام مسکن بخورم،بعد میگم‌نکنه واقعا باردار باشم... سرکارم،پدرم درمیاد با این د ...

یا بارداری یا بخاطر اقدام هورمونات بهم ریخته

هر دوش ممکنه

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood

ماه اول اقدام این حالتها عادی عزیزم.

انشاالله که شما باردار باشید ولی سعی کن به علایم توجه نکنی چون یه موقع میبینی باردار نیستی میخوره توی ذوقت

خدایا شکرت تاریخ 99/11/20بی بی چکم مثبت شد😍خدا جون همونجوری که توی دلم گذاشتی به سلامت توی بغلم بذار🙏برای سلامتی بچم صلوات بفرستید❤️خدایا هرکی آرزو مادر شدن داره قسمتش کن. خدایا شکرت الان دقیقا 9هفته و 5 روزمه در تاریخ 99/12/25صدا قلبشو شنیدم(انشاالله زودی بیای بغلم😘)انشاالله قسمت همه منتظرها. تاریخ 1400/1/10غربالگری اول انجام دادم خدارو شکر همه چیز خوب بود الان دقیقا طبق سونو 12هفته 4روزم هست
ماه اول اقدام این حالتها عادی عزیزم. انشاالله که شما باردار باشید ولی سعی کن به علایم توجه نکنی چون ...

اره خیلی درموردش خوندم...الان فقط میخوام برم مسکن بخورم هی تردید میکنم...عذاب وجدان میگیرم

اره خیلی درموردش خوندم...الان فقط میخوام برم مسکن بخورم هی تردید میکنم...عذاب وجدان میگیرم

بهتره تا موعدت صبر کنی

خدایا شکرت تاریخ 99/11/20بی بی چکم مثبت شد😍خدا جون همونجوری که توی دلم گذاشتی به سلامت توی بغلم بذار🙏برای سلامتی بچم صلوات بفرستید❤️خدایا هرکی آرزو مادر شدن داره قسمتش کن. خدایا شکرت الان دقیقا 9هفته و 5 روزمه در تاریخ 99/12/25صدا قلبشو شنیدم(انشاالله زودی بیای بغلم😘)انشاالله قسمت همه منتظرها. تاریخ 1400/1/10غربالگری اول انجام دادم خدارو شکر همه چیز خوب بود الان دقیقا طبق سونو 12هفته 4روزم هست