2777
2789
عنوان

میگم خوش بحال آزاده نامداری☹

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 61 پست
این بچه نداشتن مادرو بهتر از داشتن یک مادر عصبیو پرخاشگرو افسرده داشتنه.بهتر ازینکه زبون نداره حرف ب ...

عزیزم بچت الان دلش ب توخوشه. هرچیم ک بشه بانبودن تو خوشحال نیست. میدونم زندگیا  پر ازمشکله واقعا ..هممون گرفتاریم. ان شااله خدا زندگیتو خوب کنه

نگفتمکه اونکارو میکنم فقط میگم خوش بحال اونکه اینکارو کردو رفت.من دخترمو به امید کی میخوام بزارم؟حاظ ...

عزیزم بمیرم

خودمم مشکل دارم ولی یه مدته خیلی بیخیال شدم و فکر میکنم بهترین راهه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بچت الان دلش ب توخوشه. هرچیم ک بشه بانبودن تو خوشحال نیست. میدونم زندگیا  پر ازمشکله واقع ...

بمیرم برا بچم خییلی کوچیکه 😭😭😭😭

مَن حَتی اَگه قَلبَم مِنَت تَپیدَن سَرَم بِزاره دَرِش میارَعم😕
عزیزم بمیرم خودمم مشکل دارم ولی یه مدته خیلی بیخیال شدم و فکر میکنم بهترین راهه

خدا نکنه خواهر جون

من تو ظاهر خودمو زدم به بیخیالی همه فک میکنم خیلی شادم خیلی بی غمم ولی هیشکی از تنهاییامو گریه هام حبر نداره

عزیزم به خاطر خودت و دخترت قوی باش

دخترت هر چقدرم بزرگ بشه مشکلاتش بزرگتر میشن و به مادر احتیاج داره

این راه ها رو برو

مطمئن باش نتیجه میده

البته داری اینا رو برا ارامش خودت و دخترت انجام میدی

پس جبهه نگیر در مقابلشون لطفا

«یا حیُ یا قیوم»
عزیزم خیلی مواظبش باش .سر بسرت شوهرت نذار فکرکن نداریش. یمدت سر بسرش نذار ببین چی میشه

خیلی وقته دیگه کاری بکارش ندارم حتی قیافشم بااینکه تویه خونه ایم یادم رفته

این بچه نداشتن مادرو بهتر از داشتن یک مادر عصبیو پرخاشگرو افسرده داشتنه.بهتر ازینکه زبون نداره حرف ب ...

عزیزم خودکشی ضعیف ترین تصمیمه....مهریتو بزار اجرا دخترتم بیار پیش خودت با ارامش زندگی کنین 

چرا ؟؟ ادم خوبی نیست ؟ دوست نداره ؟ باهم مشکل دارین ؟

حالی به حالیه.برا همه خوبه بجز منو دخترم.همه حاظرن سرش قسم بخورن ولی نمیدونن تو خونه چه دیویه غریبه دوسته.من باهاش مشکلی ندارم دوسشم دارم ولی اونکه داره روز بروز خودشو از چشمم میندازه کم کم تخم کینه تو دلم بجایه عشق میکاره