مرد خیالش راحت شد.خیلی دوست داشتم جای اون بودم فقط دختر کوچیک معصومم دستو بالمو بسته😥واقعا دیگه خیلی وقته امیدی به زندگی ندارم فقط پای یه بچه بیگناه کشیدم تو این زندگی گوهی
🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه نزدیک میشه تا منو بغل کنه از اسمون شهر خیلی پایین تره درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره چشمامو بستم از کنارش رد شدم چشماشو بسته تا نبینه بد شدم هرکاری میکنم ازم نمیگذره حسی که بین ماست از عشق بیشتره.... با خوشحالی دیگران خوشحال شو! نوبت توهم میرسه😘😉 میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘 خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هرچیه اسمشو نمیشه گزاشت زندگی فقط روزو شبو از سر باز کردنه
خودکشی نمونه واقعیه از چاله افتادن تو چاه هست
با خودکشی نمیمیری
فقط هر روز هزار برابر دنیا عذاب میکشی
🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه نزدیک میشه تا منو بغل کنه از اسمون شهر خیلی پایین تره درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره چشمامو بستم از کنارش رد شدم چشماشو بسته تا نبینه بد شدم هرکاری میکنم ازم نمیگذره حسی که بین ماست از عشق بیشتره.... با خوشحالی دیگران خوشحال شو! نوبت توهم میرسه😘😉 میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘 خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
واقعا ک. ادم بخاطر بچش نباید این ارزو رو بکنه. من خودم مادر ندارم چقدر حسرت اونایی رو میخورم ک میرن ...
این بچه نداشتن مادرو بهتر از داشتن یک مادر عصبیو پرخاشگرو افسرده داشتنه.بهتر ازینکه زبون نداره حرف بزنه فقط میتونه سره باباش داد بزنه بگه که مادرشو نزنه اذیت نکنه میاد اون وسط تو بغلم همش بوسم میکنه این بیشتر جیگرمو میسوزونه یتیم بودن بهتر از روحیه داغون داشتنه این بچه گزشته منه نمیخوام مثل مادرش بشه.منم الان دقیقا شبیه مادرمم همه صحنه ها دوباره داره تکرار میشه
نباید اهمیت بدی گلم مگه ادم چندبار زندگی میکنه هزارتا راه حل هس همه مشکلی داریم خودکشی چیه مگه اون ب ...
نگفتمکه اونکارو میکنم فقط میگم خوش بحال اونکه اینکارو کردو رفت.من دخترمو به امید کی میخوام بزارم؟حاظرم بخاطرش یروز زیر مشتو لگدایه باباش جون بدم ولی اول دخترمو یجایی برسونم
الهی خدا به زندگیت خوشبختی و آرامش بده الهی روز به روز خوش تر باشی و کسی اذیتت نکنه الهی همیشه بمونی پای دخترت و زندگیت زندگیت هر جوری هست به فکر مرگ نباش منم یوقتایی دلم میگیره ولی مردن خوشبختی نیست انشاءالله به ارامش حقیقی تو این دنیا برسی و شوهرت عاقل بشه برات ایت الکرسی میخونم الهی هر چی خودت میخوای بشه بجز مرگ
خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️