2777
2789
عنوان

کار سرایداری ونظافت

432 بازدید | 8 پست

سلام دوستان گلم

برای یک ساختمان به یک خانم و آقای جوان بدون بچه یا یک آقای مجرد جهت یک ساختمان پنج شش طبقه نیازمنده سرایداری که تمام مدت در ساختمان باشه و کارهای نظافت روزانه و اب دادن به باغچه و تمیزکاری انجام بده و یه مقدار کمی هم بتونه فنی انجام بده در حد تعویض لامپ و اینا

ضامن باید معرفی کنند

یک اتاق سرایداری در اختیارشون قرار داده خواهد شد

لطفا جهت اطلاعات بیشتر ۰۹۳۵۷۷۲۵۱۵۵ تماس بگیرید

(از عزیزان اتباع افغانستانی  هم اگر بودند اشکالی نداره)

خدایا،مرا آن ده که آن به

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خانم تونینی سایت خیلی نیاز داشت ولی تهران نبود طفلی یادم‌ رفته کاربریشو‌ کاش ببینه اینجارو

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

دوستان شماره سیو کنید 

در گروهای خانوادگی و دوستانه تون مطرح کنید اگر کسی نیاز داشت شماره در اختیارش بزارید بتونیم کاری برای عزیزی انجام بدیم🙏🏻

خدایا،مرا آن ده که آن به