2777
2789
عنوان

کسی بوده بچش تو سه سالگی لکنت داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 42 پست
سلام عزیزم خوبی؟ پسرتونو کلینیک بردید.دکتر چی گفت تشخیص لکنت دادن یا نه؟

سلام خوبی عزیزم بله بردم SR پسرم 4 بود که الان دو شده خانم علی نیا هم گفتار درمانش هست میگم پسر شما خوب شد 

وزن اولیه 78 وزن فعلی 64وزن هدف 62

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم الان تو مرحله تثبیته خداروشکر

خدارا شکر عزیزم میشه بگی گفتار درمان کیه ببخشید دوستم من خیلی نگرانم پسرم نوسان داره همش میره روی دو یا 3 با دوباره 4 دوباره 1 تثبیت هم نمیشه الان من دوماهه دارم میبرمش هنوز هیچی به هیچی یکمی بهتر شده اما خوب خیلی نه چیکار منم نگرانم خدارا شکر که پسرت خوب شد دعا کن پسرم منم خوب بشه ممنون میشم بگی گفتار درمان کیه بهت تو درخواست دوستی میدن کمکم کن لطفا 

خدارا شکر عزیزم میشه بگی گفتار درمان کیه ببخشید دوستم من خیلی نگرانم پسرم نوسان داره همش میره روی دو ...

سلام عزیزم گفتار درمانگر پسر من خانوم مهتاب محمودی هستن.ما هم تقریبا ده ماهه که داریم میبریم نگران نباش ادامه بدید انشاا... که زود تثبیت میشه نوسان داشتن خیلی طبیعیه

انشاا... خیلی زود پسرت خوب خوب میشه و این روزارو پشت سر میزارید به خدا توکل کن

سلام عزیزم خوبی من خیلی نگرانم چون الان یه ماه پسرم را دارم میبرم وهیچی به هیچی همش یک میشه صفر میشه دوباره 3 و4 میشه نمیدونم چرا 

سلام عزیزم خوبی من خیلی نگرانم چون الان یه ماه پسرم را دارم میبرم وهیچی به هیچی همش یک میشه صفر میشه ...

سلام عزیزم ممنون شما چطورید؟

خب این نوسان لکنت خیلی طبیعی باید دقت کنی چی باعت میشه که srبالا بره سعی کنی تو خونه بهش استرس ندی