2777
2789
عنوان

کسی بوده بچش تو سه سالگی لکنت داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 42 پست
الان بچه شما خوب شده

اره چن ماه ما رو غصه داد خوب شد..دوباره لکنتش برگشت چن هفته بعد خوب شد بچه شمام حتما خوب میشه چون شایع هست تو این سن...فقط باید مشاور ببریش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله ببخشید این جایی که میبری خوبه تاثیر داشته یانه 

بله خیلی تعریفشو شنیدم من پسرم وقتی گفتارو شروع کردیم نمره ی لکنتش پنج بود الان شده یک .خیلی پشتکار و صبر میخواد انشاا... که زود جواب میگیرید

بله خیلی تعریفشو شنیدم من پسرم وقتی گفتارو شروع کردیم نمره ی لکنتش پنج بود الان شده یک .خیلی پشتکار ...

ببخشید میشه شماره ای چیزی دارید از اوجا به من بدید واینکه جلسه ای چقدر هست 

وزن اولیه 78 وزن فعلی 64وزن هدف 62
ببخشید میشه شماره ای چیزی دارید از اوجا به من بدید واینکه جلسه ای چقدر هست 

36642537 گفتار درمانی اهورا.من امروز پسرم کلاس داره ولی ما تایم کلاسمون 45دقیقه س که بعد از عید گرون شده 120میشه ولی شما باید کلاستون نیم ساعته باشه که کمتر میشه تماس بگیرید بهتون میگن.

36642537 گفتار درمانی اهورا.من امروز پسرم کلاس داره ولی ما تایم کلاسمون 45دقیقه س که بعد از عید گرون ...

سلام عزیزم خوبی من زنگ زدم کلینیک بهم گفتن که هزینه 80 تومن هست نیم ساعت واینکه گفتن باید پول را به کارت بزنید بعد یک هفته نوبت میدن میخواستم ببینم شما هم همینجوری نوبت می‌گیرید ممنون میشم جواب موم بدی واینکه خدایی از دکترش راضی هستی پسرت پیشرفتی کرده به خدا من سردرگم حالم خوب نیست ببخشید اینقدر مزاحمت میشم 

سلام عزیزم خوبی من زنگ زدم کلینیک بهم گفتن که هزینه 80 تومن هست نیم ساعت واینکه گفتن باید پول را به ...

سلام عزیزم نه بابا خواهش میکنم خوشحال میشم بتونم کاری براتون انجام بدم چون واقعا میدونم الان چه حسی دارید. بله نوبت دهیشون به همین صورته.منم تعریفشونو شنیدم واینکه تو همین سایت از خانمی که دانشجوی گفتار درمانی بودن سوال کردم و استادشون دکتر شفیعی رو معرفی کرد با یه خانوم دکتر دیگه که خانوم دکتر سرش خیلی شلوغ بود حالا حالا ها نوبت نمیداد ولی خودش درمانگر بود ولی اقای دکتر جلسه اول بچه رو میبینه که متوجه بشه لکنت بچه در چه سطحه بعد درمانو با درمانگر دیگه شروع میکنید و چند وقت یکبار اقای دکتر جلسه ارزیابی میزاره که روند درمان بررسی کنه من که تعریفشونو زیاد شنیدم انشاا... که شماهم زود جواب بگیرید و گل پسرتون خوب بشه.من پسرم تو این شش ماه خیلی پیشرفت کرده رسیده به جایی که بیشتر روزا لکنت نداره.اصلا درمان تو این سن همش به خودتون و صبر و حوصله و پشتکار خودتون بستگی داره هر چقدر بیشتر با بچه تمرین کنید زودتر به نتیجه میرسید

سلام عزیزم خوبی من زنگ زدم کلینیک بهم گفتن که هزینه 80 تومن هست نیم ساعت واینکه گفتن باید پول را به ...

بازم سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم جواب بدم عزیزم نگران نباش انشاا... پسرت خوب میشه واسه پر منم دعا کن لطفا

سلام عزیزم نه بابا خواهش میکنم خوشحال میشم بتونم کاری براتون انجام بدم چون واقعا میدونم الان چه حسی ...

خیلی خیلی ازت ممنونم انشالله پسرت خوب خوب بشه چندساله هست پسرت 

سلام عزیزم نه بابا خواهش میکنم خوشحال میشم بتونم کاری براتون انجام بدم چون واقعا میدونم الان چه حسی ...

ببخشید شرمنده چند جلسه تاحالا بردی پسرت را  این مرکز 

شش ماهه که داریم میبریم.ما خیلی دیر اقدام کردیم واسه درمان شما اشتباه ما رو نکن به مرور رو روابطشون ...

سلام دوست خوبم من هنوز بچه را دکتر نبردم انشااله اون هفته دیگه میبرمش راستش یکم میترسم بچه بفهمه چه مشکلی داره وهمه چی بدتر بشه چون که کوچیکه هنوز نمیدونم ولی حتما میبرمش 

سلام دوست خوبم من هنوز بچه را دکتر نبردم انشااله اون هفته دیگه میبرمش راستش یکم میترسم بچه بفهمه چه ...

سلام عزیزم اصلا نگران نباش اونا تخصصشون همینه جوری با بچه صحبت میکنن که اثر بد ومخرب نداشته باشه واسش.