2777
2789

تو خدا کمک کنید پسرم سه سالشه لکنت داره باید چیکار کنم خوبو بود یه دفعه اینجوری شده درمانش چیه 

وزن اولیه 78 وزن فعلی 64وزن هدف 62

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا که اگه مسخرش کردند سعی کنید حامیش باشید و به بچها تذکر مهم روحیه بچه هستش و این مسخره کردنا خیلی باعث کمبود اعتماد بنفس میشه و بخاطر همین شاید دیگه اصلا حرف نزنه یا موقع حرف زدن استرس بگیره و لکنتش بیشتر بشه.حتنا حتما برید دکتر که اگا خدایی نکرده عیر عادی بود این لکنت ها از بچگی درمان بشه

من خودم لکنت داشتم تا شش سالگی و الان خیلی اعتماد به نفس دارم تو حرف زدن 

اون زمان دلیل اصلی لکنت من استرس اختلافات خانوادگی بود و اینکه به من اجازه صحبت کمتری میدادن 

گفتاردرمانی  و خب کمک کرد و به پدر و مادرم گفتن که باید ارامش باشه و مدتی رو فقط اختصاص بدن که من صحبت کنم 

در کل به نظرم حتما گفتار درمان بروید اصلا هم نگران نباشید درمان میشه 😉

تو مهمونی بچه مسخرش میکنن می‌خندن بهش 

نگران نباش خوب میشه 

چرا میبریش مهمونی؟؟؟؟؟

مشاور به من گفت که اگر مهد میره تعطیلش کن ..جایی که بچه هست یا بزرگتری هست که بروش بیاره یا تعجب کنه از لکنتش مطلقا نبرش .چون بچه نباید اصلا متوجه بشه که توی حرف زدنش تغییری بوجود اومده

اصلا نباید کلماتی رو که گیر میکنه شما کامل کنی باید با حوصله منتظر بمونی خودش کامل کنه...تو خونه با شوهرت کشیده کشیده صحبت کنید 

اصلا استرس نباید بدید به بچه و هیجان زدش نکنید 

من چند ماه حتی خونه مادرمم نرفتم..شمام بشین خونه باهاش تمرین کن تا خوب بشه