2777
2789

سلام

این تاپیک رو فقط برای این زدم که شاید بعضیامون (از جمله خودم) بعضی کلمات رو اشتباه می‌نویسیم و خودمون هم نمی‌دونیم.

این تاپیک برای مچ‌گیری نیست!  

برای اطلاع‌رسانی هست.

اینا کلماتی هستن که گاهی دیدم غلط مینویسن:

ما توی نی‌نی‌سایت "تاپیک" می‌زنیم (topic: مبحث و سرفصل)

کلماتی که به اشتباه به کار میبرن:

تایپیک (typic: حتی این کلمه هم تیپیک خونده میشه و من کلمه‌ی تایپیک رو درجایی جز نی‌نی‌سایت ندیدم)

تایپینگ (typing: درحال تایپ کردن!)

"توجیه" صحیحه

احتمالا به خاطر شباهتش به ترجیح گاهی به غلط توجیح مینویسن

"زاد ولد" صحیحه (زاییدنِ ولد) دیگه واو معطوف نمیخواد  

زاد و ولد غلطه

و همینطور "درد دل" درسته

آب نمک رو "غرغره" میکنن

"قرقره" مال نخ و سوزنه

"اسراف" درسته، نه اصراف

یه کلمه هست وقتی می‌بینمش دلم میخواد جیغ بکشم، گریه کنم، موهامو بکشم

و اون اینه:

راجبه!  

"راجع به" درسته (هم‌خانواده‌ی ارجاع و رجوع)

راجب هم غلطه

درمورد تفاوت به کار بردن "اِمسال" و "اَمثال" جای هم چیزی نگم بهتره. اگه این رو توی نوشته‌ی کسی ببینم کلا ازش قطع امید می‌کنم.  

فعلا اینا یادم اومد. شما چه غلط املایی‌هایی دیدید؟

پ.ن: غلط تایپی با غلط املایی فرق داره.

پ.ن.دو: محاوره‌ای نوشتن با غلط املایی فرق داره.

کافشن... 

حرفام تندع... اینجا تبادل نظرع.. و یاد بگیریم هر کس نظری دارع.. پس نظرع.. خودمون روبه دیگران تحمیل نکنیم.. دوست عزیز من روک حرف میزنم از ترحم کردن و دلسوزی الکی برای دیگران متنفرم.   انقد بیحوصلم. که حرفه بعدیتم درستع دوستع عزیز.. حرفام ناراحتت میکنه ریپ نزن روم...  همون جوری که تو حرفای منو قبول نداری منم حرفای تو رو قبول ندارم پس جای مجادله نیست... من یه ملت باهام دشمنن سره اینکه روک حرف میزنم...... روم ریپ بزنی برگاتو میریزم حتی شما دوست عزیز.... اعتقادات هر کس شخصیه.. اعتقادات شیرین خودتون رو نکنین تو حلق دیگران   با من بحث نکن... خیلیا خاستن بحث کنن اما شستمشون.... من حتی اگه بابام باهام اختلاف نظر داشته باشه میزارمش کنار... گفتم که در جریان باشین...من عین خودت حرف میزنم.. پس اگر از حرفم نارحت شدی بدون حرفه خودت غلطه..... بی ادب نیستم.. ولی حرفای من بستگی به رفتار شما داره.. این شاخ پنداری نیست.. شاخ ماله گاوع.. این رفتار پنداریست... و حرفآخر... قبل از گرفتن قیافع.. از داشتنش مطمعن باشید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احظار نظر (اظهار)

نظر كردن(نذر كردن)

همينا يادمه فعلا

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه جوری تو عنوانت نوشتی ناجور فکر کردم منظورت اینه غلط املایی هایی که معنیشون یه چیز مثبت هیجده میشه😐😂

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤

والا 

حرفام تندع... اینجا تبادل نظرع.. و یاد بگیریم هر کس نظری دارع.. پس نظرع.. خودمون روبه دیگران تحمیل نکنیم.. دوست عزیز من روک حرف میزنم از ترحم کردن و دلسوزی الکی برای دیگران متنفرم.   انقد بیحوصلم. که حرفه بعدیتم درستع دوستع عزیز.. حرفام ناراحتت میکنه ریپ نزن روم...  همون جوری که تو حرفای منو قبول نداری منم حرفای تو رو قبول ندارم پس جای مجادله نیست... من یه ملت باهام دشمنن سره اینکه روک حرف میزنم...... روم ریپ بزنی برگاتو میریزم حتی شما دوست عزیز.... اعتقادات هر کس شخصیه.. اعتقادات شیرین خودتون رو نکنین تو حلق دیگران   با من بحث نکن... خیلیا خاستن بحث کنن اما شستمشون.... من حتی اگه بابام باهام اختلاف نظر داشته باشه میزارمش کنار... گفتم که در جریان باشین...من عین خودت حرف میزنم.. پس اگر از حرفم نارحت شدی بدون حرفه خودت غلطه..... بی ادب نیستم.. ولی حرفای من بستگی به رفتار شما داره.. این شاخ پنداری نیست.. شاخ ماله گاوع.. این رفتار پنداریست... و حرفآخر... قبل از گرفتن قیافع.. از داشتنش مطمعن باشید 

من فقط اومدم بگم یه اخلاق زشتی دارم اینه که از کسی غلط املایی ببینم حس بدی بهش پیدا میکنم یا دست کم میگیرمش نمیدونم چرا

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  

میخان بگن عکس بذار

مینویسن بزار

درحالی ک بذار درسته از گذاشتن و اینا میاد دیگ😑

دارع قلبم میوفته از سینه، وزنه چشمات بدجوری سنگینه، جوری کع انگاری دوتا پام روی مینِ😜 شاید اصلا خدا بخشید،دیگه مرگ بر گفتنامونو نشنید:)احتیاج دارم به طُ،، به گفتن از حالم به طُ انقد دسته گل آب بدیم، بگن نه تو آدم بشویی نه من آدم بشو..احتیاج دارم بریم، یه ماه شمال باشیم بعد از جنوب درایم:))اصلا احتیاج دارم دیگه بریم نیایم..یه چند ماه از زندگی رسید نخوایم ..                     احتیاج دارم بهم اعتماد کنی بدون امضا، همین،،،،بهت همه گندامو بگم بشنوی و یه دونه چرا نگی                            احتیاج دارم بگی حق نداری بری، وایسا باهم بریم،،بگی مراقب باشم موقع رانندگی:))                                                        تو رو جای خدا نه، تو رو بعد از خدا من، قدِ عشقای عالم میپرستم، میپرستم..دلم قرصه وقتی یه کوه میذاره دست تو دستم(بابا♥)                                                                   تو شخصی ترین حریممی ، افراطی ترین عقیدمی ، انگیزمی ، بیشتر از یه نیممی ، دلیل اینکه الان منطقی امی ، همیشه چپه سینمی ، میتپی♥