2777
2789
عنوان

آدم وقتی ازدواج میکنه رفیق صمیمیشو میزاره کنار؟

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 68 پست
دوستان یه سوال با خانواده هایی رفت وامد دارید که خیبی باز باشن و اعل حجاب نباشن؟براتون فرقی میکنه جل ...

اگه متاهل نباشم موردی نیس

ولی متاهل باشم حد الامکان پا بر میکنم خودمو و اونارو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نه فقط ازش فاصله نگرفتم بعد ازدواجم ارتباطم بیشتر شد الانم جزو کارمندهای شرکتم هست ماهه ماه همسرم به دلایلی از دوستم خوشش نمیاد گفت نیازش شرکت واسه کار گفتم اونجا محیط کار منه نه تو پس مشکل شما با هم دلیل نمیشه که نبرمش 

belfijoon هستم                                                                 
من ک اینجوری مبودم دوستمم مجرده نمیدونم این اخلاقو داشته باشه یا ن  ولی دوست خواهرشوهرم بد عوض ...

من ی رفیقی داشتم پنج مین دیر ج میدادم میمرد بعد ازدواجش کلن ی ادم دیگ شد

من ازدواج کنم عمرا اینجوری کنم😐چیه مگ اصن

من ی رفیقی داشتم پنج مین دیر ج میدادم میمرد بعد ازدواجش کلن ی ادم دیگ شد من ازدواج کنم عمرا اینجوری ...

این زهرا دوست خواهر شوهرم 

اولاش میگف ببخش منو نمیتونم بهت پیام بدم سرم شلوغه

بعد الان ک عقد گرده سین نمیزنه پیاماشو 😶

اینم دیگ بهش پی ام نمیده خواهر شوهرم مغروره ولی این رفیقشو خیلی دوست داشت سخته واسش 

ولی درست میشه من خودمم هواشو نگه میدارم حواسش پرت ش 🙄

S❤🖤M