2777
2789
عنوان

بتا 1500

1258 بازدید | 14 پست

سلام. من پس فردا موعد پریودم. اما پریروز آزمایش دادم. بتا 1500 بود. خیلی بالا نیس؟ 

دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مگه بچه دومت هست؟! 

آره.. اینم نمیخواستم اما دیگه شده😔😔

دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍
مبارکه گلم ولی حتما با یه دکتر مشورت کن البته الان نه یک هفته دیگه شاید دوقلو باشه یا خداااایی نکرده ...

رفتم دکتر. 24 فروردین سونو زده برام...

آره.. اینم نمیخواستم اما دیگه شده😔😔

عزیزم ناخواسته رو خدا خواسته.من الان تو حسرت یه بی بی چک دو خطم😢بخدا برو سجده شکر به جا بیار ک پیگیر بچه دار شدن نیستی...خدا حفظش کنه برات😍🤲 من ک فقط میتونم بوی بچمو تو توهماتم حس کنم🥺

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
مبارکه عزیزم نگران نباش.برای من 4000بود .دوقولو هم نشد بااینکه همه میگفتن

خدا از دهنت بشنوه.. چون اصلا آمادگی برا دوتا ندارم😔

عزیزم ناخواسته رو خدا خواسته.من الان تو حسرت یه بی بی چک دو خطم😢بخدا برو سجده شکر به جا بیار ک پیگی ...

نا امید نباش.. انشالله خدا ی دوقلوی ناز تو شکمت میاره و خوشحالت میکنه😍