2777
2789
عنوان

مادر شوهرم ميخواد تو اين وصعيت كرونا بله برون بگيره

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 69 پست
شهر ما اصلا کرونا رعایت نمیشه مراسم باشه همه میریم کرونا دیگه چیه

جالبه که مریوان هم تنها شهر آبی و بدون کرونای کردستان هست و از اول کرونا چیزی به اسم ماسک و خونه نشینی رعایت نشده و زندگیشون مثل قبله !!!!

این نیز بگذرد
یه بارم ممکنه ادم کرونا بگیره بمیره

مطمعنم خواهر خودش بود بدون شک میرفت

نظر من اینه عزیزم کرونا یک ساله اومده ممکنه چندین سال دیگم باشه میشه رعایت کرد و ب زندگی عادی ادامه داد

ماسک بزنن و برن

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزانی که میگید حق الناسه .. ایا تا بحال تو این مدت یک سال و اندی که کرونا اومده خودتون اصلا جایی نرفتید؟

یک سال و اندی خونه پدر یا مادرتون نرفتین؟؟؟ 

مطمئن باشید اگر رعایت کنید و ماسک و ضدعفونی کننده همواره بزنید مشکلی پیش نمیاد ...

پس این همه ادم که بیرونن و بدون ماسک..کیان؟؟؟ همشون لابد خانواده منو بستگانن...

شماها که همتون رعایت میکنید و کسی بیرون نمیره 

زندگی رو نباید تعطیل کرد باید شیوه اش رو عوض کرد .. باید مدیریت کرد

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
واي نميدوني انقدر حرص درارن  من خودمم ادم مقيدي هستم  ولي اخه خود خدا گفته حفظ جان اوجب ...

عزیزم ۹۰ درصد نمیفهمن که عزیزترین چیز جون آدمه و بزرگترین نعمت خدا زندگی هست نمیفهمن دیگه میخای چیکار کنی فک فامیلای مه هم همینطورن  میگن از مرگ نمیشه فرار کرد یعنی شعور در حد یک سوسک

آدم شاخ درمیاره نظراتو میخونه واقعا هرچی سرمون بیاد حقمونه چون واقعا ملت بی سوادی داریم 

متاسفانه مردم فقط توجیه میکنند ، اصلا انگار نه انگار

اگر از اول درست و حسابی رعایت کرده بودند الان وضعیت خیلی بهتر بود

مطمعنم خواهر خودش بود بدون شک میرفت نظر من اینه عزیزم کرونا یک ساله اومده ممکنه چندین سال دیگم باشه ...

من خودم اوایل به سدت پرهیز میکردم بعد چندماه وقتی دیدم که این شرایط ادامه داره و کرونا هم مول یرماخوردگی همیشه باهامون میمونه شروع کردم به زندگی عادی همراه با رعایت و البته ترک الکل و ماده ضدعفونی فقط ماسک و شستن مداوم دست  

پسرم رو پارک و شهربازی خلوت میبرم 

مرکز خرید و مهمونی میرم اما دیر به دیر .... و کلا زندگی عادی

این نیز بگذرد
جالبه که مریوان هم تنها شهر آبی و بدون کرونای کردستان هست و از اول کرونا چیزی به اسم ماسک و خونه نشی ...

دقیقاااا شهرماهم کرونا خیلی کمه خیلیییییییییییییی

الان که دیدم این خانوم نمیخواد بره عروسی خواهر شوهرش شاخ در آوردم 

هفته بعد عروسی دختر خالمه و کل فامیل لباسامونم امادست همه میریم اصلا کرونا معنی نداره پیش ما بخدا

عزیزانی که میگید حق الناسه .. ایا تا بحال تو این مدت یک ساب و اندی که کرونا اومده خودتون اصلا جایی ن ...

نه نرفتیم الانم بهتره بفهمید وضعیت قرمز مطمئنا تو مهمونی نمیخان همه با ماسک با فاصله ۲ متری از هم بشینن

من خودم اوایل به سدت پرهیز میکردم بعد چندماه وقتی دیدم که این شرایط ادامه داره و کرونا هم مول یرماخو ...

دقیقا .. یه عده انتظار دارن ادم زندگی عادی خودشو تعطیل کنه .. جایی نره .. کاری نکنه .. چرا ؟؟ چون کرونا هست .. 

مطمئنن اگر رعایت کنید مشکلی پیش نمیاد

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
عزیزانی که میگید حق الناسه .. ایا تا بحال تو این مدت یک سال و اندی که کرونا اومده خودتون اصلا جایی ن ...

نه من جایی نرفتم ک جمعیت باشه خونه پدرم رفتم نهایتش اونام دونفرن و زیاد بیرون نمیرن

لایک نکنید لطفا🙏
متاسفانه مردم فقط توجیه میکنند ، اصلا انگار نه انگار اگر از اول درست و حسابی رعایت کرده بودند الان ...

وآقا کیه که بفهمه جالب اینه همه فوری میگن الکل داریم اما خوبه بدونن از سطوح خییلی کم‌منتقل میشه همش تماس افراد با هم باعث انتقال هست

عزیزانی که میگید حق الناسه .. ایا تا بحال تو این مدت یک سال و اندی که کرونا اومده خودتون اصلا جایی ن ...

رسیدگی به کارهای روزانه و نرمال که واجب هستند به همراه رعایت کردن خیلی فرق داره با عروسی  و عزاداری و تولد گرفتن ، یعنی مشخص نیست

اتفاقا من خودم چند نفر رو میشناسم که با اینکه ‌‌کاملا رعایت می‌کردند به علت سهل انگاری افرادی که رعایت نمی‌کردند و فقط توجیه میکردند مبتلا شدند

نه نرفتیم الانم بهتره بفهمید وضعیت قرمز مطمئنا تو مهمونی نمیخان همه با ماسک با فاصله ۲ متری از هم بش ...

انشاءالله که نرفتی .. بشخصه از درون ادمها خبر ندارم اما گمان نمی کنم شما تو این مدت یک سال از خونه بیرون نرفته باشی

حرف من اینه رعایت کنید .. همین 

و حالا به فرض که نزدیک یکسال و اندی خونه بودین بخاطر جان خودتون بود پس حق ندارید کسی رو نفرین کنید و به بقیه انگ نفهمی بزنید (منظورم فقط بشما نیست)

متاسفانه مردم فقط توجیه میکنند ، اصلا انگار نه انگار اگر از اول درست و حسابی رعایت کرده بودند الان ...

اره دیگه ما پاسوز بقیه شدیم مخصوصا اینکه باردار باشی خیلی باید رعایت کنی

لایک نکنید لطفا🙏