2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید این آزمون استخدامی چی هست؟ اگه قبول شن‌کجا میرن سرکار؟ حقوقش چقدره؟ چه مدرکی لازمه برای ثبت ن ...

آزمون فراگیر برای کلیه رشته ها

از وزرات کشور و ثبت اسناد و جهاد کشاورزی و... گرفته تا دبیری

البته بعضی وقتا آموزش  پرورش آزمون جدا میاد بعضی وقتا کلا با هم

حقوقش ک بستگی به شغل داره

مدارک هم لیسانس و فوق و بعضی رشته ها فوق دیپلمم قبوله مثل فوق دیپلم حسابداری

❤🩵🧡
مطمنی؟؟بخونم یعنی شروع کنم؟

اره عزیزم رشتت چیه ؟ من چون رشتم معماریه الان فقط میتونم عمومی بخونم تا دفترچه بیاد ببینم چ شغلی میتونم برم..آخه عنوان شغلی واسه رشتمون فرق میکنه و دروس تخصصی بواسطه همون عوض میشن .. شما جزوه عمومی داری ؟ هم درس بده هم اینکه سوالات سالهای قبل باشه 

ولی میگن جزوه ای استخدام خیلی خوبه

من ای استخدام میرم اما بلد نیستم پیدا کنم همه اون جارو تعریف میکنن شما میتونین برام پیدا کنین یا یاد بدین ک کجای ای استخدام برم؟ فک کنم شهریور یا پاییز اما اصلا معلوم نیس نمیدونم 

من ای استخدام میرم اما بلد نیستم پیدا کنم همه اون جارو تعریف میکنن شما میتونین برام پیدا کنین یا یاد ...

باید بخری ازش.

ثبتنام کن. و سرچ کن برات میاد کدوم صفحه بری 

پیدا هم نکردی تو نظرات بخواه پشتیبان راهنمایت کنه.

یکی از بچه ها داشتش ببسنم برام بفرسته برات میفرستم 

تا فردا صبح

بهم درخواست دوستی بده اگه فرستاد برات ب۴رستم تو وات ساپ