2777
2789
عنوان

خانومایی که شوهرتون بنگاه خودرو داره لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما فقط یه قولنامه دارید نه مبایعه نامه 

قولنامه به این معناست که شما طبق توافقاتی قراره بخرید 

دقت بفرمائید قراره 

با توجه به اینکه برگ سبز و سند هم به نام شما نیست و اگر این تغییر مالک هم بعد از تنظیم قولنامه باشه  میتونه برای دادگاه  مبین بر هم خوردن قولنامه باشه 

در کل خانم محترم شما بابت هیچ مهریه بخشیدی

وااا؟ وکیلم گفت کافیه اتفاقا دادگاه قولنامه را معتبر میدونه  الان من میترسم بفروشش وگرنه قولن ...

دارم میگم شوهرم تو کار خرید و فروشه از قولنامه ها زیاد میده ،اخرش جای ای کاغذ تو سطله 

اگه هم وکیلت گفته حتما درسته 😐😐

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
عزیزم شما فقط یه قولنامه دارید نه مبایعه نامه  قولنامه به این معناست که شما طبق توافقاتی قراره ...

دقیقا 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
سند به نام اونم نیست به نام کسیه که ماشین را اولین بار ثبت نام کرده

شما میگی درجه یک ایشونه 

۳۰۰ میده میره بنام شوهرت میکنه ،شما هم سرت بی کلا میشه

شما میگی درجه یک ایشونه  ۳۰۰ میده میره بنام شوهرت میکنه ،شما هم سرت بی کلا میشه

خب باید سند را داشته باشه برگ سبز را داشته باشه اینا دست منن

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷
خب باید سند را داشته باشه برگ سبز را داشته باشه اینا دست منن

و برو پیگیر بنام شدنشون باش که بزنی بنامت 

وقتی بنام شد میتونی پلاک عوض کنی 

این کارو میکنن و بعد صاحب ماشین رو میتونی بگی بیاد امضا کنه ،یه هزینه هایی هم داره