2777
2789
عنوان

خانومایی که شوهرتون بنگاه خودرو داره لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 45 پست
اونی که میگم شاید بفروشه شوهرمه وگرنه من نمیخوام بفروشم 

اگه به نامه خودشه میتونه 

ولی اگه بنام خودته میتونی جلوشو بگیری و سند رو بنام خریدار نزنی و طرف ماشین رو پس بده بهتون 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله 

قولنامه فایده نداره ،برا بنام زدن سند قولنامه جواب نمیده 

یه مستاجر نمیتونه با قولنامه اجاره ای خونه ی کسی رو بفروشه 😐😐 مثال دیگه ای نداشتم 

شوهرم تو خرید و فروشه ماشینه

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
بله 

روی همون قولنامه برید شکایت کنید بنگاه دار هم بعنوان شاهد معرفی کنید بگید سند و برگ سبزو بنامم نمیزنه . اونوقت صاحب قبلی خودرو موظف میشه سندو به نام شما انتقال بده و اگه شوهرتون ماشینو نداد اعلام سرقت میکنید چون ماشین به اسمتونه .از زیر پاش میکشن

قولنامه فایده نداره ،برا بنام زدن سند قولنامه جواب نمیده  یه مستاجر نمیتونه با قولنامه اجار ...

مساله اینه این قولنامه اجاره ای نیست هزیزم قولنامه خریده

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷
پلاک به اسم فامیل درجه یکشه 

پیگیرش نشو ،با قول نامه هم گولت زده 

😐😐😐 از این کاغذا زیاد داریم 

روی همون قولنامه برید شکایت کنید بنگاه دار هم بعنوان شاهد معرفی کنید بگید سند و برگ سبزو بنامم نمیزن ...

یادتون باشه اصل قولنامه رو جلوی شوهرتون نبرید اگه ازتون قاپ بزنه و پاره کنه دیگه هیچی دستتون نیست

پیگیرش نشو ،با قول نامه هم گولت زده  😐😐😐 از این کاغذا زیاد داریم

وااا؟

وکیلم گفت کافیه اتفاقا دادگاه قولنامه را معتبر میدونه 

الان من میترسم بفروشش وگرنه قولنامه اینجوریا که میگی نیست 

مساله اینه این قولنامه اجاره ای نیست هزیزم قولنامه خریده

میدونم چی میگی 

سند الان حرف میزنه اون کاغذ بی ارزشه الان 

تا سند به نامت نزنه که اعتباری نداره 

کاغذ خریده اسمش قولنامه اس 

میدونم چی میگی  سند الان حرف میزنه اون کاغذ بی ارزشه الان  تا سند به نامت نزنه که اعتبار ...

سند به نام اونم نیست به نام کسیه که ماشین را اولین بار ثبت نام کرده