2777
2789
بزخشید ولی در روایات داریم ازدواج نباید بدون سر و صدا باشه تا شبیه زنا نباشه  چطور تن به این و ...

چ ربطی ب زنا داره

خب کروناس مهمان دعوت نکردیم فقط خانواده درجه اول اون ومن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو میزدی به پرو بودن میرفتی.اولین ۱۳بدرتونو تنها بودی.۳روز تنها موندی خونه تازه عروسیا

آری آغاز دوست داشتن است🤩گرچه پایان راه ناپیداست☺من دگر به پایان نمی اندیشم که دوست داشتن زیبای🤭      
خودتو میزدی به پرو بودن میرفتی.اولین ۱۳بدرتونو تنها بودی.۳روز تنها موندی خونه تازه عروسیا

رفت شهرشون من یک هفته تنها بودم امشب برگشت

ب خانواده خودمم چیزی نگفتم چون قطعا دعوا میشد 

چ ربطی ب زنا داره خب کروناس مهمان دعوت نکردیم فقط خانواده درجه اول اون ومن

باشه ما هم برای برادرم مجبور به این کار شدیم ولی به فامیل اطلاع دادیم و معذرت خواهی کردیم 

گلم ناراحت نشو منظورم اینه ازدواج را معمولا به گوش فامیل که میرسونن شاید یه مشکلی هست پیگیر باش

باشه ما هم برای برادرم مجبور به این کار شدیم ولی به فامیل اطلاع دادیم و معذرت خواهی کردیم  گلم ...

ما رسوندیم همه فامیلای ما میدونن 

اما از اونا فقط خواهراشون معنای اینکه چرا پنهان کردن نمیدونم خیلی ناراحت میشم نمیخوامم غرورم رو له کنم 

وا😑😑شاید شوخی کرده بعضی مردا نمیفهمن توجمع چی میگن

دقیقا اصلا متوجه نیست چی میگه به معنی حرفی که میزنه فکر نمیکنه از همینش ناراحتم جندبار هم قبلا بهش گفتم قبل از اینکه چیزی بگی فکر کن بهش با بعضی شوخیاش دلمو میشکنه بعد بهم‌میگه بی جنبه ای

ما رسوندیم همه فامیلای ما میدونن  اما از اونا فقط خواهراشون معنای اینکه چرا پنهان کردن نمیدونم ...

عزیزم حتما پیگیر باش

حداقل باید دلیلش را به خودتون میگفتن

اصلا چرا ششماهه شوهرتون خانواده اش را ندیده 

گلم پنهون کاری تا کی؟؟