2777
2789
عنوان

بچه ها من در شرف ازدواج با یه پسر اهل قم هستم میشه بیاید...

| مشاهده متن کامل بحث + 3173 بازدید | 65 پست

نباید خیلی سخت بگیری که حتما یه سرویس سنگین و حلقه فلان خرید اما میشه سبک ترش رو خرید 

نه به نظرم درست نیست که این آقا خودش این اول کار بگه نقره بخریم یه مشاوره برین شما...

من دوستم شوهرش ماله قمه خیلی چیزا رو انداختن گردن دوستم تو جهیزیه..

🌈🦄🪐🌧️مهربون باشیم 🌧️🪐🦄🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهمتر از اینا تفاوت فرهنگاتونه مطمینی از این لحاظ شبیهین؟

نه واقعا مطمئن نیستم

ولی پسر خوب و مهربونیه 

و مطمئنم من رو هم درک میکنه مثلا اگه بخوام جهازمو ساده بردارم ک البته ما وضعمون خوبه و این کنسله 

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../

این خیلی پرروه دیگه حتی طلا هم نمیخاد برات بگیره 

اصن من تجربه بهم ثابت کرده هرچی دلت برای مرد نسوزه و سفت و سخت بگیری ارزشت بیشتره تو چشمش 

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند

باید تحقیق کنی ترکا که خودشون جهزیه میخرن قمی ها من دوستم شوهرش وسایل بررگ خرید.نه از اونر میخاد خرج کنه نه از طرف طلا.هم زبون نیست راه دورم هست پول خرج کنم نیست..شاید گزیته بهتر گیزت بیاد 

نباید خیلی سخت بگیری که حتما یه سرویس سنگین و حلقه فلان خرید اما میشه سبک ترش رو خرید  نه به ن ...

فرض کن جلسه اول آشنایی من و مادرش داشتن راجب جهیزیه و رسم و رسوم ماها حرف میزدن:/

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../

کبوتر با کبوتر باز با باز 

من خودم رشتی ام به قمی بودن و ترک و لر بودن کار ندارم کلا هر کسی با قوم خودش می‌تونه بسازه و حاشیه کمتری پیدا میشه

میگن با پسر گیلک ازدواج کن ولی دختر گیلک نه 

یکی از دلایلش اینه که عموماً دخترای گیلک رو نمیشه محدود کرد نمیشه به رسمیت نشناخت ماها آدمایی نیستیم که بتونن بزنن تو سرمون سریع واکنش نشون میدیم آزاد زندگی کردیم آزاد رفتار کردیم شهر های دیگه عموما این طوری نیستن تکرار میکنم عموووووووووما نیاین بگین ما مثال نقضیم و فلان 

نکن این کار رو با خودت تفاوت رسم و رسوم اگر اصرار به اجراش داشته باشن شر میشه 

مخصوصا اگر قرار باشه به رسم کسی رفتار بشه 

مگر اینکه بنا رو بر این بذارید که هر خانواده در حد توانش برای بچه ش هزینه کنه که با توجه به چیزی که میگی بعیده نکن این کارو با قوم خودت ازدواج کن خوب و بد هر چی باشن هم خونی بیشتری داری باهاشون

فرض کن جلسه اول آشنایی من و مادرش داشتن راجب جهیزیه و رسم و رسوم ماها حرف میزدن:/

وای فقط فکرشون این چیزهاست می‌خوان همه چیز عالیش رو شما داشته باشی و بخری اما خودشون هیچی نیارن لطفا خیلی فکر کن شوهر زیاده هااااا...

من تو ازدواجم واسه همین رسم و رسوم ها چقدر که اذیت شدم

🌈🦄🪐🌧️مهربون باشیم 🌧️🪐🦄🌈