2777
2789
عنوان

بچه ها من در شرف ازدواج با یه پسر اهل قم هستم میشه بیاید...

| مشاهده متن کامل بحث + 3173 بازدید | 65 پست

استارتر به شدت ساده ای والسلام 

ادامه بدی دل ببندی جدا شدن سخت میشه همینا نشونه های کافی ای هستن که بفهمی بچه زرنگن در همین لحظه با مشاور صحبت کنین اگر اوکی داد ادامه بدین کار به دل بستن نکشه چون به قول بابام عاشق بشی دیگه کار از کار میگذره همه چی رو میذاری زیر پا و بله میگی دیگه نمیشه اوضاع رو مدیریت کرد

همه چیو قطعی کن از اول،افرین،بخدا من قصد بدی ندارم چون خودم این روزا رو کشیدم نمیخوام مثل من بشی،سعی ...

ای جان مرسی عزیزم

نظر جفتمون شهر سومه

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم قمیم،ببین قم طایفه زیاد داره،خیلیاشونم ترکن،اما خوب ترک ها مدلشونه که به کم قانع هستن،من خودم زیاد سلیقشونو نمیپسندم،چون بیشتر خانواده پدریم ترکن میگم،فکر نمیکنم شمالیا با قمیا زیادی شباهت داشته باشن، البته نه همشون ،واقعا قم ادمای خیلی خوبی هم داره ،همه میگن شهر روحانی هاست واز این چیزا و خیلی به پوشش گیر میدن،اما الان واقعا در بالای شهر قم اینجور نیست بازم خودت با منطقت تصمیم بگیر