2777
2789
عنوان

بچه ها من در شرف ازدواج با یه پسر اهل قم هستم میشه بیاید...

| مشاهده متن کامل بحث + 3173 بازدید | 65 پست
نه واقعا مطمئن نیستم ولی پسر خوب و مهربونیه  و مطمئنم من رو هم درک میکنه مثلا اگه بخوام جهازم ...

ببین من اراکیم،شوهرم شمالیه،کل نامزدیم به حرص وگریه گذشت،چون از زمین تا اسمون با ما فرق دارن اینا،البته باشوهرم تفاهم داریم ولی خب خیلی چیزای دیگه بجز این مهمه،بهرحال خودت بهتر میدونی،زیر بار نقره نرو که هیچ جا اینکارو نمیکنن،جهیزیه ولی ما هم کلش رو دختر میخره ولی نمیشه طلا نخرن ولی تو کل جهیزیه رو ببری!

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکن تورو خدا این کارو باخودت 

خواهرم  همچین کاری کرد ب یک روز بعد عروسی نکشید .... طلاق گرفت.

انقدر خودتو سطح پایین نگیر . 

بنظر من پسری ک تو این مسائل از اول حرف میزنه 

مرد زندگی نیست 

کسی ک تورو بخواد  اصلا در مورد جهیزیه و نقره و طلا و اینا حرف نمیزنه

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین  
اقا اصلا تو قانون خود این مملکت نوشته جهیزیه با مرد هست چرا این رسمای مسخره داریم ما😑

خب مرد بیچاره شاید نداره  دختر بیچاره شاید نداره؟ نباید ازدواج کنن؟ گناه ندارن؟ 

خدایا دلت میاد؟ دل مهربونم  هنوز فکر دلیه که دلم شکسته.....
کبوتر با کبوتر باز با باز  من خودم رشتی ام به قمی بودن و ترک و لر بودن کار ندارم کلا هر کسی با ...

با حرفت خیلی موافقم 

من خودم جزو ساده ترین های شهرمونم چ از نظر تیپ و خرید و هزار جور دیگه

بعد یارم میگفت که قم خیلیی ساده ترن 

من خیلی میترسم ک تفاوت فرهنگمون زیاد باشه و منم آدم سکوت کردن نیستم 

ذکر کنم ک طرف خیلی مهربون و آقاست و همو دوست داریم

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
با حرفت خیلی موافقم  من خودم جزو ساده ترین های شهرمونم چ از نظر تیپ و خرید و هزار جور دیگه بع ...

خب تو که دوسش داری بعضی چیزارو بگذر زندگی ساده داشته باش 

منم مثل تو ابدا قبول نکن....من قبول کردم کنار امدم که سخت نگیریم...بعد خودمادرشوهر وخواهر شوهر عفریتم طعنه  زدن که هول بودی کوتا امدی منت داشتی ....نکن سخت بگیر ارزشتو بیار بالا...من طایفه شوهرم رسم جهاز نداشتن دختر ببره..من بدبخت جهاز داشتم..بعدا طعنه لینو زدن خودتو با چهار تا وسیله قالب کردی.....نکن بخدااااا طایف شوهر هرکی باشه برای عروس قوم الظالمین  هست.....بخواه و کوتاه نیا

ببین من اراکیم،شوهرم شمالیه،کل نامزدیم به حرص وگریه گذشت،چون از زمین تا اسمون با ما فرق دارن اینا،ال ...

اصالتشون اراکیه:))

حالا در حد ی حرف ساده بود شایدم وقتی با خانوادم صحبت کنن قانع بشن 

من اصلا نمیشناسمشون و در حد اشناییم تازه 

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
خب سخت نگیرن اینا چ کاریه با هم همه جیزو جور کنن  ن اینکه طلا نمیدم جهیزیه هم کلش مال خودت&nbs ...

ارخ باهم باید انجام بدن .