2777
2789

مدتیه تصمیم گرفتم برا بچه دوم برم تحت نظر دکتر طب سنتی که دوست شوهرم معرفی کرده 

دیروز اسم و شماره گرفتیم زنگ زدیم دکتره میگه ازطریق واتساپ راهنماییتون میکنم نرید الکی هزینه کنید و این حرفا.

من هرچی سرچ میکنم اصلا اسمش بالا نمیاره.شوهرم به دوستش گفت میگه مطب داره و ده سالی هست کارمیکنه . من ازکجا باید مطمئن بشم معتبره؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من برو پیش پزشک من طب سنتی رفتم فقط وقتی دردم شدید شد فهمیدم یک کیست۶سانتی داشتم و بزرگوار هییی ...

شماهم واسه بارداری رفته بودین؟ پزشک زنان زن داداش رفته بود خیلی هزینه اش زیاد میشه جوابم نداد

شماهم واسه بارداری رفته بودین؟ پزشک زنان زن داداش رفته بود خیلی هزینه اش زیاد میشه جوابم نداد

اره برای بارداری_الان طب سنتی هم زیادهزینه داره_بنظر من فقط برو پزشک متخصص حداقل با سند ومدرک میگه مشکلات کجاست طب سنتی با داروهای گیاهای همینجور ادامه میدن بعضیها که مشکل زیادی نداشته باشن جواب میگیرن ولی برابعضیها مشکل بوجود میاد مگر اینکه بری جای اون شناخته شده ها مثل خیراندیش وضیایی

اصلاً برای باردار شدن دکتر طب سنتی نمیتونی هیچ کاری بکنه اگر تنبلی داری یا پلی کیستیک هستید فقط دکتر زنان باید بریم و فقط داروهای هورمونی باید بخوری ایشالله که خدا شفا بده دکتر طب سنتی هیچ کاری در این مورد نمیتونه بکنه الکی وقت و هزینه تو نذار

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!! 
اصلاً برای باردار شدن دکتر طب سنتی نمیتونی هیچ کاری بکنه اگر تنبلی داری یا پلی کیستیک هستید فقط دکتر ...

گلم من یه دختر دارم میخوام واسه دومی اقدام کنم خیلیا توهمین سایت گفتن رفتن و نتیجه نگرفتن خیلیاهم گفتن نتیجه داده منم دو دل هستم . هرچی خدا بخواد.