2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی عموی من میگه بخام ازدواج کنم دختره باید بزرگتر باشه چون فکرم اصلا شبیه دخترای کوچیک تر از خودم ن ...

فکر کنم دلیل تصمیم و پافشاری خواستگار من هم همینه چون مرتب تاکید می‌کنه که دختر های بعد من مناسب زندگی باهام نیستن

من شوهرم یک ماه کوچیک تره مشکلی نیست چون همو دوست داریم و با عشق ازدواج کردیم شاید ازدواج سنتی مشکل ...

خداروشکر ، خوشبختیتون مانا عزیزم .واسه ماهم سنتی نیست، تا قبل این هم مشکلی نداشتیم ولی الان اونقدر اطرافیانش و مشاورها تئوری های مختلفو بیان کردن که خودمون هم گیج شدیم.

همون ۶ سال .. خودمون مشکلی نداریم ولی دوسه تا روانشناس جوری صحبت کردن که دل چرکین شدیم.اما زندگی افر ...

دو تا از عمه هام از شوهراشون بزرگترن . الان هرکدوم چند تا بچه دارن و مشکلی هم ندارن

در حال حاضر متاهل هستم

سلام. منم از شوهرم یکسال و نیم بزرگترم. ازدواجمون هم سنتی بود و از اول خانواده اش و خودش میدونستن و مشکلی نداشتن.

بستگی به رشد فکری پسر و دختر داره. من توی زندگی هیچوقت احساس نکردم همسرم ازم کوچکتره چون نسبت به سنش خیلی عاقله!

این موضوع اصلا توی زندگی ما فراموش شده

ولی یه مورد نزدیک داریم همین طور اختلاف سنی دارن و پسر میخواد دختر براش همه کار بکنه مثل مامانش باشه! 

خودت باتوجه به شرایط خودت و روحیات خودتون تصمیم بگیر.

سلام. منم از شوهرم یکسال و نیم بزرگترم. ازدواجمون هم سنتی بود و از اول خانواده اش و خودش میدونستن و ...

فقط توی بعضی موارد هست که بچه گانه عمل می‌کنه. بقیه میگن همه مردها بعضی وقتا بچه میشن . 

به نظر خودم سن عقلی بالایی داره ولی نمیدونم چطور میتونم سن عقلی واقعیشو بسنجم. شما تست معتبری سراغ دارید؟