rose_27 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/25 تعداد پست: 123 عنوان کسی هست سن شوهرش از خودش کم تر باشه؟ 578 بازدید | 38 پست به نظرتون این مسأله میتونه توی زندگی مشکل ساز باشه؟چه مشکلاتی داشتید؟به طور کلی راضی هستین از این مساله؟ 1400/01/15 | 08:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moon___sa عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 9478 بستگی ب طرف من داره دخترخاله من ازشوهرش بزرگتره ولی خوشبختن خیلی احترام همو دارن واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
1998nazanin عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 6929 مشکلی نیست بستگی به خودتون داره واین که اختلاف چه قدره من زنداییم۶سال بزرگتره تاحالا که عالی بوده زندگیشون
کاترینی عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 16394 کلی اطرافم دیدم،خیلیم خوشبختن،سن یه عدده فقط {{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}} کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش
قندعسل عضویت: 1395/12/16 تعداد پست: 23697 منمساله اینه که طرف فکر میکنه چون تو سنت بیشترهگاهی حرفی بزنی یا نظری بگی میزاره پای مسئله سن و...که تو میخوای رییس بازی دربیاری و...به نظرم روش بیشتر فکر کنخاندان شوهرت از این مسئله باخبر نشنباوجودی که ازدواج من سنتی بود مادرشوهرم همش میزنه تو سرم
میمونمت عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60648 قبل ازدواج بلوغ فکری و عاطفی و استقلال مالی برای زن و مرد لازمه . این فاکتورا هم به سن نیست . « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
72sheyda عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 1900 مشکلات از جنبه دیگه بوجود میان ربطی ب اختلاف سنتون نداره ما کلی مشکل داریم ولی از لحاظ سن اصن یادمون میره ک اختلاف سن داریم انقد غرق زندگی و مسائلش هستیم
1998nazanin عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 6929 حتی عموی من میگه بخام ازدواج کنم دختره باید بزرگتر باشه چون فکرم اصلا شبیه دخترای کوچیک تر از خودم نیست