2777
2789
مشکلی نیست بستگی به خودتون داره  واین که اختلاف‌ چه قدره من زنداییم۶سال بزرگتره تاحالا که عالی ...

همون ۶ سال .. خودمون مشکلی نداریم ولی دوسه تا روانشناس جوری صحبت کردن که دل چرکین شدیم.اما زندگی افراد مختلف چیز دیگه ای رو نشون میده. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون ۶ سال .. خودمون مشکلی نداریم ولی دوسه تا روانشناس جوری صحبت کردن که دل چرکین شدیم.اما زندگی افر ...

من خیلی به روانشناس اعتقادی ندارم تو این موارد چون فقط نکات منفیو میگن و هیچ وقت نمیتونن جای اون‌ادم‌قرار بگیرن والا من داییم اینا هیچ‌مشکلی ندارن  یه پسر۱۶ساله یه دختر ۲ساله دارن خوش وخرم چن ساله دارن زندگی میکنن

جاریم ۴ سال بزرگتر بود از برادر شوهرم جدا شدن نساختن باهم ، برادر شوهرم‌نتونست حسی بهش پیدا کنه ، خانم مثل مامان ها رفتار میکرد یکسال عقد بودن بعد جدا شدن

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
جاریم ۴ سال بزرگتر بود از برادر شوهرم جدا شدن نساختن باهم ، برادر شوهرم‌نتونست حسی بهش پیدا کنه ، خا ...

چه بد.. یعنی چی نتونست حسی پیدا کنه؟ دوستش نداشت؟

چه بد.. یعنی چی نتونست حسی پیدا کنه؟ دوستش نداشت؟

اره تو یکسال که عقد بودن حتی دستش نگرفت میگفت هر کاری میکنم حس خوبی ندارم حس جنسی نداشت چون بزرگتر بود خانم خیلی تلاش کرد ولی فایده نداشت و طلاق گرفتن

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
اره تو یکسال که عقد بودن حتی دستش نگرفت میگفت هر کاری میکنم حس خوبی ندارم حس جنسی نداشت چون بزرگتر ب ...

ما ازدواجمون سنتی نیست.یعنی خودش خیلی علاقه و اصرار داره . ولی خونوادش بخاطر مسأله سن زیاد موافق نیستن.

تو فامیل داریم ظاهرا مشکلی ندارن ولی چون خانومه تیپش امروزی نیس کلا نشون میده در ظاهر. بعضیا انقدر ب ...

از لحاظ ظاهری هم اون بیشتر از سنش نشون میده هم من کم تر ، اما از لحاظ اجتماعی موقعیت من متناسب سنم خیلی بالاتره