2777
2789
عنوان

امشب بچم تو دستگاه زردیه😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 81 پست
عزیزم حجماتش کن زردیش بیاد پایین به دستگاه هم‌نیازنیست حجامتشم خیلی سخت نیست یه ذره پشت گوشش تیغ میز ...

ما انجام دادیم فایده نداشت

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

انشالله زود خوب میشه چندتا چیزه بهت میگم بدی بش.اگه نترسیدی الکی و دادی که خوب میشه انشالله .

اول:تو طول روز روز دفعه ای دو قاشق چای خوری کوچولو اب لیمو شیرینش بده.اب جوشیده خنک شده بده.شیرخشت بنداز تو اب حل کن‌ و صاف کن و ازش بش بده

دوستت دارم خدا💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای دخترم دستگاه گرفتم اوردم خونه  دوتا نکته خیلی مهم بود  حتماااا باید آروعشو میگرف ...

اره این نکته مهمیه، جاش حتما خنک باشه، زیاد لباس بهش نپوشون

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
انشالله زود خوب میشه چندتا چیزه بهت میگم بدی بش.اگه نترسیدی الکی و دادی که خوب میشه انشالله . اول:ت ...

اسی اگه خواستی انجام بدی اینارو تا زودتر بچه ات از این زردی لعنتی نجات پیدا کنه بگو تا بقیه اشم بگم.اینارو که گفتم تجربه کردم

دوستت دارم خدا💞
بابا زردی ک چیزی نیست برای پسر من 14بود من اصلا نبردمش  دکتر قطره بیلی ناستر گرفتم تو خونه هم ز ...

اتفاقا خیلی هم چیزی هست شما خیال میکنید چیزی نیست ولی اگر بیاد پایین اصلا جای نگرانی نداره، نباید بره بالا 

خسته از جهان آدمها، می روم درخت برگردم🕊
بچه منم خیلی زردیش طولانی شد 

زردی که از شیر مادر باشه طولانی میشه

زردی مهگه اگه کنترل نشه حالا چیزی نمیگم بیخیال

منم میخواستم بگم زردی رو مهم نپنداری🤔🤫 چقدر چیزیه، ولی گفتم گناه داره اسی نگرانش میکنم، سر خودم اومده واسه دوتا بچه هام، نمیخوام تهه دل بنده خدارو خالی کنم

خسته از جهان آدمها، می روم درخت برگردم🕊

نعنا بکوبببب برگشو بزار رو بدنش بین پاهاش ایشالله خوب میشه نگران نباش منم بچم ۱۲ بود خودم کنترل کردم چربی غذای زرد نخوردم هرچی زرد نارنجی تو اتاق بود جمع کردم حتی پرتقال و سیبم نمیخوردمممم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

عزیزم نگران نباش بچم۱۴بود 

شیرزیادبهش بده هرچی بیشترادرارکنه زودترخوب میشه

۴۰د۳یقه داخل۲۰دقیقه شیر

تندتندکالاندولابهش بزن نسوزه بدنش

من تکوتنها۴شبانه روزبدون۱دقیقه خواب بالاسرش بودم تاخوب شد

اصلادلم نیومدگوششوتیغ بزنم ک خوب بشه..

بهش فکرمیکردم دیوونه میشدم

لطفا برای شادی روح پدرم صلوات بفرستیدممنونم💔😭