2777
2789
عنوان

امشب بچم تو دستگاه زردیه😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 81 پست
منم میخواستم بگم زردی رو مهم نپنداری🤔🤫 چقدر چیزیه، ولی گفتم گناه داره اسی نگرانش میکنم، سر خودم او ...

اگه اسی حرف دکترا رو ول کنه و کارا که میگم انجام بده دوروز دیگه نهاااایتا بچه اش کاملا خوبه.خودش میدونه دیگه

دوستت دارم خدا💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌ مگ چیه خب

ی دستگاه ساده ست

ی نور مخصوص میتابه بهش

چرا اینقد ناراحتی

پسر من ک‌دو دوره خابید زیر دستگاه

اینقدم بدش میومد

ولی خب برای سلامتیشه دیگ

الانم شیطونکی‌شده ک‌نگو

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
اگه اسی حرف دکترا رو ول کنه و کارا که میگم انجام بده دوروز دیگه نهاااایتا بچه اش کاملا خوبه.خودش مید ...

نه عزیزم بهتره تو دستگاه باشه قطره ی بیلی ناستر هم کنارش با شیر فراوان 

خسته از جهان آدمها، می روم درخت برگردم🕊

اصلا جای نگرانی نداره 

گرمیه شیرت رو پایین بیار 

میتونی شیر خشت،کاسنی ،و چیزای خنک دیگه مصرف کنی اما زیاده روی نکن چشم رو هم بزاری بچت بغلته ،حرص خوردن روی شیرت اثر میزاره 

ما که دختر خواهرم ،و پسر برادرم رو تو خونه تو دستگا گزاشتیم راحت تر از بیمارستان بود 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

۱۲ که زیاد نیست .من دستگاه اوردم خونه  اینقدم کم وایستاد.  تا میزاشتم گریه میکرد چون زردی بچت کمه هوشیار. بچه دیگم ۱۷ بود  ۳ روز دستگاه آوردم خونم  بچم گیج بود همش تو دستگاه بود

برای قرعه کشی ام به اسمم در بیاد ی صلوات مهمونم کنین  شماره ۴۷   
۱۲ ک زیاد نیست چرا دستگاه گزاشتین؟ قطره بیلی ناستر بده 

دکتر گفت خدا بگم چیکارشون نکنه هرجی گفتم دارو بده نداد😭😭😭

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏

دختر منم چهار ماه و نیمه ۶ روز تو دستگاه بود پوستش داغون شد و اروم و قرار نداشت زود زود بهش شیر بده روسری یا پیرهن خودتو کنارش بزار داخل دستگاه اون از گرمای لامپها و دوری تو بیقراره و فقط یه روسری نازک بکش رو دستگاه نزار اصلا گرمش بشه آب بدنش کشیده میشه و تب میکنه قطره بیلی ناستر هم خوبه 

کاش یکی اینارو ب منم میگفت واقعا ۲۵ شب طول کشید زردیش بیاد پایین 

من خودم به دخترم شیرخشت دادم و ترنجبین

حتی دکترشم موافق بود

دخترم زردیش از 10 رفت 8 و اصلا زیر دستگاه و بیمارستان نرفت

ده تا بچه ام داشته باشم اینگارو میکنم

الان علم داره مجدد میره به سمت سنت و قبل

خیلیا هم موافق نیستن

اما من انجام دادم