2777
2789
عنوان

امشب بچم تو دستگاه زردیه😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 81 پست

عزیزم خیلی سخته من اون شب تا صبح گریه کردم دو بارم تا صبح رفتم دیدمش از دستگاه میاوردنش بیرون داغ داغ بود تنش. آروم باش اونجا براش بهتره الان میگم اگه برگردم به عقب اصلا خودمو اذیت نمیکنم چند ساعت تو دستگاه میمونه سلامت میاد تو بغلت 

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم دختر منم یه روز کامل تو دستگاه بود

شب میرفتم کنارش آروم میشد ولی میومدم این ور بیقرار بود 

چشام رو بستم و همونجا کنارش میموندم و دستش رو میگرفتم آروم میشد. 

انشاءالله زودی خوب میشه عزیزم

نور خواهی مستعد نور شو.... 

نگران نباش عزیزم، زردیش بیاد پایین بهتره تا اینکه خدایی نکرده بره بالا، دختر منم زردی داشت نمیومد پایین دستگاه گذاشتن یک شب.... بهش شیر خشک میدادم شیرمم خوب بود زیاد شیر بخوره که زیاد مدفوع کنه هر چی مدفوعش بیشتر باشه زردیش از بین میره

خسته از جهان آدمها، می روم درخت برگردم🕊

درکت میکنم گلم پسر منم فردا احتمالا بستری بشه وزنش کمه بچم جون ندارع اصلا

🌸🌸ازتون خواهش میکنم درباره ی زندگی قبلی من هیچ سوالی نپرسید خیلی خیلی ممنونم🌸🌸مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡🤍🤍گاهی اوقات نمیتونم درست جمله بندی کنم پس اگه دیدین اشتباهه حتما بهم بگید..اگه بختیاری یا کورد هم هستید لطفا با این کاربری بختیاری یا کوردی حرف بزنید 😁ممکنه متوجه نشم اگه سعی بکنید بهم یاد بدین معنی جملاتو که دیگه خیلی ممنونم🤍🤍🤍🤍  این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :✨️✨️دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش✨️✨️ به اصالت خودتون افتخار کنید به اینکه توی چه قومی متولد شدید افتخار کنید و گویش و لهجه اون زبون رو یاد بگیریدو به قوم های دیگه احترام بذارید اون وقت می‌فهمید که آدم‌ها توی قومیت‌های مختلف چه خصلت‌های عجیب و خوبی دارن و شهری که توش زندگی می‌کنید رو برتر ندونید. واژهٔ شهرستانی، دهاتی و.... واژگان زیبایی هستن اما یک عده انسان ناآگاه از اونا در موقعیت های نامناسب استفاده می‌کنن. هیچ‌کس شهرستانی نیست، هرکس هم که توی تهران به دنیا اومده با کلاس نیست. اینا هیچ کدومشون روی شخصیت و فرهنگ ما تاثیری نمی‌ذارن و حتی به زبان مادریمون که فارسی باشه چیزی اضافه نمی‌کنن. هیچ شهری برتری به شهر دیگه نداره همینطور هم آدم‌هاش. این حرف‌ها فقط باعث تفرقه‌افکنی و تنفر قومیت‌ها نسبت به هم می‌شه.

من برای دخترم دستگاه گرفتم اوردم خونه 

دوتا نکته خیلی مهم بود 

حتماااا باید آروعشو میگرفتم دکتر گفته بود یکساعتم شد بااااید نگهش داری تا اروعشو بزنه چون خیلی خطرناکه 

دوم دمای خونه باید خنک باشه اگه گرم باشه بچه به شدت بیقرار میشه 

دیگه چشمشم که میدونی باید چشم بند داشته باشه که اشعه به چشمش نخوره

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

الهی بگردم، درکت میکنم😓

منم این حالو داشتم، وقتی بچه م ۵ روزه بود

عین ابر بهار گریه میکردم

نگران نباش عزیزم، فردا زردیش میاد پایین

دختر من ۱۴ بود

فرداش شد ۸، مرخص شد، اما باز رفت بالا، دیگه دستگاه آوردیم تو خونه، بچه م خیلی بیقراری میکرد تو دستگاه، اخر بی خیال شدیم، ولی تا ۴۰ روز زردی داشت

قطره بیلی ناستر میخورد

اما انشاالله بچه شما زردیش فقط تا فردا باشه

تقریبا ۹۰ در صد بچه ها زردی دارن، خودتو اذیت نکن

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜