2777
2789
عنوان

بیاین از خواستگاریم بگم ۳ 🥰😍

| مشاهده متن کامل بحث + 6874 بازدید | 146 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قانو ن جذب واقعا جواب میده؟ میشه بگی چجوری انجام دادی 

بله برای من جواب داد. دقیقا چیزایی که دوست داشتم تو خواستگارم هست.

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪
چند روز انجام دادی نتیجه گرفتی ؟

از مهر ۹۹

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪
مثلا چی می گفتی میشه توضیح بدی 

نمیشه اینجا توضیح داد چون بحثش خیلی مفصله ولی مثلا یکی از کارا اینه که هر ویژگی که دوست داری همسرت داشته باشه بنویس بعد احساس کن که الان همسرت اونا رو

داره.

چقدر عالی

ان شاالله هرچی خیره برات رقم بخوره

بازم بیا برامون تعریف کن😁😍

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

چه خبر اسی، هرروز باهم تلفنی و پیامی در ارتباط هستین؟ 

آره تو این دو روز دو بار بهم زنگ زده. صبح‌ها بهم صبح بخیر میگه شب‌ها هم شب بخیر. البته همه‌ش از طرف اون بوده راستش من یه ذره خجالت میکشم پیش قدم بشم.

بچه‌ها به نظرتون چند بار دیگه لازمه همدیگرو ببینیم قبل از رفتن پیش مشاور؟ راستش احساس میکنم دیگه چیزی نمونده با هم در موردش حرف بزنیم. از اون طرفم میگم خیلی زوده برای تصمیم گیری. نمیدونم چی کار کنم میشه کمکم کنید؟

مبارکهههههه😍😍😍😍 انشاالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشید😍😍😍💕💕💕💕❤️❤️❤️❤️الهی ک همیشه این حس تو قلباتون باشه

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم