2777
2789
عنوان

بیاین از خواستگاریم بگم ۳ 🥰😍

| مشاهده متن کامل بحث + 6874 بازدید | 146 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نمیدونید ینی از خجالت آب شدم🙈. وایساد روبروم بهش سلام که دادم با یه نگاه خریدارانه ☺ گفت سلام د ...

کرونا بوووووق

یکم مراعات کنید خدای نکرده کرونا نگیرین اینقد بغلو دستو بعدم میوه خوری یا خدا

لایک

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

عاقا خوشگلی، پولدارین یا چی... که این خواستگار توپو داشتی؟😁

قیافه‌م قشنگه ولی دیگه زیبایی افسانه‌ای ندارم. وضع مالیمونم خوبه

ولی این خواستگار به هیچکدوم اینا ربط نداره. من ذهنمو نظم دادم و اینو جذب کردم بدون نیاز به زیبایی و ثروت.

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪
کرونا بوووووق یکم مراعات کنید خدای نکرده کرونا نگیرین اینقد بغلو دستو بعدم میوه خوری یا خدا

حق با شماست💙 ولی ما میدونیم ۱۰۰ سالمیم.

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪
اسی حتما ج بده چ بانکی هست؟؟  شما هم وضع مالیتون خوبه؟  چون ماشینش هم اپتیماست و خونه ه ...

بانک سپه

بله وضع مالیمون خوبه

ایشالا از خجالتشون در میایم😁

خیلی هم خوب انشالله که به خوبی و خوشی پیش بره، 😀

دختر خوب، مال پسر خوبه، بازم منو صدا بزن برا قسمتای بعدی

لحظات قشنگیه، ازش استفاده کن، لذت ببر از این دوران😍

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀
قیافه‌م قشنگه ولی دیگه زیبایی افسانه‌ای ندارم. وضع مالیمونم خوبه ولی این خواستگار به هیچکدوم اینا ر ...

مبارک باشه، میگم یعنی قبلا خواستگارهای خوبی نداشتی؟ یا می رفتن دیگه نیومدن؟ چطور ذهنت را متمرکز کردی عزیزم

مبارک باشه، میگم یعنی قبلا خواستگارهای خوبی نداشتی؟ یا می رفتن دیگه نیومدن؟ چطور ذهنت را متمرکز کردی ...

چرا همه خواستگارهای قبلیم خیلی خوب بودن ولی خب به دل من نمینشستن.

قانون جذب رو یاد گرفتم و به کمکش خواستگار دلخواهمو جذب کردم.