2777
2789
عنوان

بیاین از خواستگاریم بگم ۳ 🥰😍

| مشاهده متن کامل بحث + 6874 بازدید | 146 پست
بعدش عزیزم تو تاپیک اخرت یه چی در مورد زرافت دخترانه گفتی  اگه یه وقت درموردش تاپیک زدی منم تگ ...

این لینک تاپیک ظرافتمه. دوباره شروعش کردم.

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4151134&slug=جذابیتتتتتت&postId=186606615

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان فردا میام تعریف میکنم مهمونی امشبو. لطفا تاپیک آخرمو سیو داشته باشید میام اونجا میگم که تاپیک جدید زدم.💙

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪
منم لطفاً صدا کن وقتی قسمت جدید گذاشتی عزیزممم😍❤️ خیلی حس خوبی ازتون گرفتم🥰🌹

خدا رو شکر که تونستم حالتو خوب کنم🥰

ممنون

💙

:/  عملکرد...! سبقت گرفته  نورون!

ژینا که جته😂😂🤦‍♀️

می خواستم زندگی کنم   راهم را بستند .      ستایش کردم   گفتند خرافات است .    عاشق شدم   گفتند دروغ است .    گریستم  گفتند بهانه است.   خندیدم   گفتن دیوانه است .  دنیا را نگه دارید   میخواهم پیاده شوم  .     دکتر شریعتی      🍊🍊      شنیدم بوی او    مستانه رفتم سوی او      تا چون غبار کوی او      در کوی جان منزل کند    مولوی 🍊🍊    وقتی ارزش ها عوض شوند   عوضی ها با ارزش می شوند 😏     گاندی. 
بچه‌ها به نظرتون چند بار دیگه لازمه همدیگرو ببینیم قبل از رفتن پیش مشاور؟ راستش احساس میکنم دیگه چیز ...

منو همسرم دختر خاله پسر خاله هستیم بعد ۴ سال نامزد بودیم ۴ سال عقد وقتی ازدواج کردیم حس کردم که اونقد که باید نمیشناسم همدیگرو

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
منو همسرم دختر خاله پسر خاله هستیم بعد ۴ سال نامزد بودیم ۴ سال عقد وقتی ازدواج کردیم حس کردم که اونق ...

یعنی میگین تو رابطه جدی اخلاق مشخص میشه؟

یعنی میگین تو رابطه جدی اخلاق مشخص میشه؟

اره عزیز دلم تفاوت ها و برخورد ها انتظارات و تفکرات بعدا نمود پیدا میکنه ولی وقتی دو نفر مصمم باشن حلش کنن سخت یا آسون پیش میره و همش خاطره میشه

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
اره عزیز دلم تفاوت ها و برخورد ها انتظارات و تفکرات بعدا نمود پیدا میکنه ولی وقتی دو نفر مصمم باشن ح ...

بله درست میگین اگه دو نفر همو دوست داشته باشن هیچ کاری نشد نداره