2777
2789
عنوان

یه اخلاق خوب از همسرتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 2894 بازدید | 286 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از هیچ زنی خوشش نمیاد اصلا

😄😄😄 فقط با من و مامانش خوبه

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
خوبیایش یکی دوتا نی که  ولی بهترینش اینه که مثل یه بچه مراقبمه خار تو پام بره خودشو حلق اویز م ...

عهههه 😳😳😳

خدايا ميشه نگام كني امشب خيلي دلم گرفته كاش بغلم كني 😞😭دوست دارم خدا جونم  💔🌷(ساعت يك و نيم شب٩مرداد).            اي درد به استخوان رسيدي😔كاش يه روز منم از ته دل بخندم بگم خدايا شكرت

چه تاپیک خوبی .همیشه فکر میکردم همسرم مرد خوبیه  و راضی بودم ازش 

.ولی اینایی که گفتید هیچ کدوم همسر من نداره .🙄

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 

مهربونه ارومه خوش اخلاقه بچه ننه نیست رازداره، با احساسه، خسیس نیست، احترام نگه میداره، بهداشتو رعایت میکنه، به علاقه هام احترام میذاره😍 مسولیت پذیره ...

صبــر  اوج احترام به حکمت خداست، صبور باش چیز های خوب زمان میبرن
😅😍مرسی عزیز‌ایشالا براشماهم همینطور باشن

نه مال ما رفت🙂اینقد سرد رفتاری کرد اینقد فحش داد طاقت نیاوردم خب خودش گفت گمشو نمیخام ببینمت 🙃

با اين شرايط و زندگی كه ما داريم زندگیمون بيشتر فاکچری تا لاکچری    

صبوره..همیشه کوتاه میاد..تو زمان پریودیم تموم کارای خونه رو انجام میده و نمیزاره غذا درست کنم و کلا هوامو داره.من زود عصبی میشم اما چیزی بم‌نمیگه و همش بوسم میکنه تا آروم بشم.

با عشق تدریس میکنم

همین ک همسر ندارم خودش حسن خوبیه😁🤪

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

زیاده جا نمیشه

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود