2777
2789
عنوان

یه اخلاق خوب از همسرتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 2894 بازدید | 286 پست
خب برو بگیر بازم شما پسرا بهتر از ما دخترایی  ما باید بشینیم بگیم کی میاد خواستگاریم ؟

نه بايد تايپك بزنه تا گيرش بياد از من گفتن بود🤷🏻‍♀️😂

خدايا ميشه نگام كني امشب خيلي دلم گرفته كاش بغلم كني 😞😭دوست دارم خدا جونم  💔🌷(ساعت يك و نيم شب٩مرداد).            اي درد به استخوان رسيدي😔كاش يه روز منم از ته دل بخندم بگم خدايا شكرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مال ما رفت🙂اینقد سرد رفتاری کرد اینقد فحش داد طاقت نیاوردم خب خودش گفت گمشو نمیخام ببینمت 🙃

اخی الهی

ایشالا ی خوبش نصیبت بشه👌

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
خداروشکر

😂😂😂😂😂

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود
خوبیایش یکی دوتا نی که  ولی بهترینش اینه که مثل یه بچه مراقبمه خار تو پام بره از ناراحتی خودشو ...

انشالله همیشه اینطوری بهت توجه کنه

گاهی اوقات یه آدمی میاد تو زندگیمون که معنی تازه ای به خوشبختی میده... 
دختر زیادی سخت گیری می کنند بریم خواستگاری

من سخت گیری نمیکنم بیای خواستگاریم طلا هم نمیخام ازت  

حالا بیا خواستگاریم من کم توقعم به مولا    

با اين شرايط و زندگی كه ما داريم زندگیمون بيشتر فاکچری تا لاکچری    
والا🤣👌🏻

والا بخدا دو سه روز بود پسرا ميومدن تايپك زن ميخوام ميزدن من كلي سر گرم ميشدم كلا امروز افسردگي گرفتم 😁😒

خدايا ميشه نگام كني امشب خيلي دلم گرفته كاش بغلم كني 😞😭دوست دارم خدا جونم  💔🌷(ساعت يك و نيم شب٩مرداد).            اي درد به استخوان رسيدي😔كاش يه روز منم از ته دل بخندم بگم خدايا شكرت