2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گلدیم🤚

وقتی عاشق میشوی👩‍❤️‍👨همه دنیایت محدود میشود در یک نفر😌در نگاهش😻در صدایش...☺️و چه خوشبختم منی که دنیایم خلاصه شده در❤️تو❤️ تویی که بودنت جبران همه نداشته هایم است🤩 دوستت دارم مرد من👩‍❤️‍💋‍👨💋                  sen hep kalbimin en ğüzeı yerindesin  

سلام دوست عزیز🌷
من کیف بازی دخترونه درست میکنم که خییییلی دل میبره
یه خونه کامل با تجهیزات😎
کوچولوتون میتونه برنامه tv رو جابجا کنه
لباس های عروسکش رو عوض کنه
حمام ببرتش
کتاب بخونه
لباس بشوره و حتی آشپزی کنه😎

https://www.instagram.com/p/CJYf__RgK_z/?igshid=auc0pcom0pf

سلام قیزلار یاخچی سیز

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

سلام 

یاخ چه سن؟

از هریت تابمن کسی که برده ها رو فراری میداد پرسیدنسخت‌ترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چی بود؟  گفت:قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی ........ مشکل اینجاست که ما خودمونم ارزش خودمونو نمیدونیم 😞               به امید روزی که صلح در سرارسر جهان برقرار بشه و همه با عقاید و افکار متفاوت کنار هم خوشحال و بدون تفرقه زندگی کنیم 🙃.                  بزرگترین آرزوم تساوی حقوق زن و مرده و اینکه خانوما ارزش خودشونو بدونن  هستش  🤗🤗🤗