پیتزااااپپرونی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 1625 عنوان باباهاتون از چندسالگی خواستگار راه دادن؟ 401 بازدید | 37 پست قلبم داره میاد تو دهنم🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ خدایا اگه اون قسمت من نیست من دیگه ازدواج نمیکنم همه قسمت ها و نیمه ها برا خودت😔 1400/01/14 | 14:48 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهار۸۱ عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 11588 تو خونه؟ 🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
پیتزااااپپرونی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 1625 تو خونه؟ اره خدایا اگه اون قسمت من نیست من دیگه ازدواج نمیکنم همه قسمت ها و نیمه ها برا خودت😔
_yeganeh عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 6724 نداد ک .۲۴سالم بود ب زور خودم شوهرمو راه داداولین واخرین خواستگار رسمی بود.بقیش رو بمن نگفتدوسه تا هم خودم تو دانشگاه داشتم ک ب رسمی نکشید دخترم لاوین و پسر کوشولوی مسافرم آرژین
پیتزااااپپرونی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 1625 چندسالته؟خواستگاراومده؟ یماه دیگ میرم ۲۲هروقت خواستگار زنگ میزد با من دعوا میکنهکه من روحمم خبر نداشت کیناندفعه دوس پسر خودمهدلم مثل سیر و سرکه میجوشه خدایا اگه اون قسمت من نیست من دیگه ازدواج نمیکنم همه قسمت ها و نیمه ها برا خودت😔