2777
2789
عنوان

بی بی چک روز هشتم انتقال جنین😌

12033 بازدید | 48 پست

سلام دوستان من ای وی اف کردم

امروز روز 8 انتقال جنینم هست و بی بی چکم منفی بود امکان بارداری هست؟؟؟

رَبَّ هَب لِی مِن لَدُّنکَ ذُریهً طَیبَهً إنَّکَ سَمیعُ الدُّعآء

زود زدی عزیزم

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی بی چکو بیخیال شو  منم انتقالی بودم آزمایش روز پونزدهمم مثبت بود دلم میخواست یه بی بی چکم بز ...

عزیزم شما مشکلتون چی بود

خیلی دلم گرفت که بی بی چکم منفی شد

ایام عید مگه انتقال انجام میدادن ؟

بله عزیزم 7 فروردین انتقال جنین داشتم و یه دونه جنین داشتم. شما چندتا جنین داشتید

عزیزم شما مشکلتون چی بود خیلی دلم گرفت که بی بی چکم منفی شد

من دوساله دارم آی وی اف میکنم یه سال طلیعی بودم نشدم عکس رنگی گرفتم دکتر گفت لوله های رحمت بستست باید فقط آی وی اف کنی گفتم لاپراسکوپی کنیم حل نمیشه؟گفت نه ممکنه دوباره بسته بشه 

خلاصه بهش اعتماد کردم و دفعه اول گفت رحمت عالیه جوونی صد در صد جنینت میگیره

تخمک کشی مردن ۵ تا جنین داشتم اول سه تا انتقال دادن نگرفت دوباره دفعه دوم دوتای دیگه نگرفت 

دکترم گفت دوباره آی وی اف کن منم به حرفش گوش کردم و دوباره تخمک کشی کردن ۸ تا جنین داشتم دوتاشو اول انتقال دادن نگرفت😭🥺

دیوونه شده بودم حالم خیلی بد بود اما امیدم به خدا بود ...

وقتی اون بار جنینمو میخپاستن بهم انتقال بدن یه خانومی کنار تختم بود که اون برای بچه دومش اومده بود انتقال بده میگفت بچه اولمم با همون اولین بار حامله شدم با انتقال،

همش از دکترش تعریف میکرد ( انگار خدا اونو سر راهم قرار داده بود تا بهم بگه اگه اینبار نشد دکترتو عوض کن)

من دوساله دارم آی وی اف میکنم یه سال طلیعی بودم نشدم عکس رنگی گرفتم دکتر گفت لوله های رحمت بستست بای ...

وقتی اونبار جنینم نگرفت دکترمو عوض کردم و رفتم زیر نظر همون دکتری که اون خانومه تعریفشو میکرد 

یه بار ویزیتم کرد گفت لوله ی راستت بستست ولی لوله چپت پراز چرک وعفونته که نمیزاره جنین توی رحم بمونه 

وایه اینکه مطمئن بشه دوباره فرستادم عکس رنگی انداختم و تایید کرد که تشخیصش درست بوده و باید لاپراسکوپی کنم تا اون لوله ی چرکی رو بردارن 

عمل خیلی سختی بود برام اما انجام دادم و به دردسرش میارزید

بعد از عمل دکتر بهم۳ ماه فرصت داد که طبیعی اقدام کنم و شانسمو امتحان کنم چون یه لوله ی راستمو باز کرده بود اما سه ماه گذشت و نشدم 

تا اینکه قبل از عید جنینمو انتقال داد برامو و خدارو شکر اینبار چسبید به دلم(ایشالله قسمت خودت بشه)

اون هفته رفتم سونو و جنینمو توی دلم دیدم😍

وقتی اونبار جنینم نگرفت دکترمو عوض کردم و رفتم زیر نظر همون دکتری که اون خانومه تعریفشو میکرد  ...

عزیزم برات خییییلی خوشحال شدم امیدوارم نی نی رو صحیح و سالم بغل بگیری برای منم دعا کن عزیزدلم 

من بعد 5سال اولین بار ای وی اف میکنم و کیست شکلاتی تخمدان دارم از چهارتا تخمکی که داشتم یه دونه جنین شیش سلولی گرید ب تشکیل شد و همونو برام انتقال دادن امروزم 8 انتقالم بود که بی بی چک زدم و منفی بود

عزیزم برات خییییلی خوشحال شدم امیدوارم نی نی رو صحیح و سالم بغل بگیری برای منم دعا کن عزیزدلم  ...

عزیزم برا جنسیتم ای وی اف میکنن دیشب دخترخالم گفت فقط برا مشکل دارا آی وی اف میکنن

عزیزم برا جنسیتم ای وی اف میکنن دیشب دخترخالم گفت فقط برا مشکل دارا آی وی اف میکنن

بله عزیزم برای تعیین جنسیت هم ای وی اف میکنن ولی یکم هزینش بالاتره

وقتی اونبار جنینم نگرفت دکترمو عوض کردم و رفتم زیر نظر همون دکتری که اون خانومه تعریفشو میکرد  ...

چقدر با خواندن حرفات خوشحال شدم انشا ٕ الله همه منتظرا مثل شما دلشون شاد بشه خصوصا زنداداشم ۱۷ ساله منتظره

پسر گلم  خوش اومدی به زندگیمون الهی خودم فدات بشم😍