2777
2789
عنوان

بی بی چک روز هشتم انتقال جنین😌

| مشاهده متن کامل بحث + 12053 بازدید | 48 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی اونبار جنینم نگرفت دکترمو عوض کردم و رفتم زیر نظر همون دکتری که اون خانومه تعریفشو میکرد  ...

سلام عزیزم مبارک باشه ، چطوری تشخیص داد لوله ات پر چرک و عفونته

خدایا تو دلیم رو حفظ کن...🌹🌹😍😍
عزیزم روز دوازدهم زودتر اصلا بی بی نشون نمیده. من حتی روز 11 زدم منفی شد، روز 12 یه خط خیلی کمرنگ اف ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم برام دعا کن خیلی نگرانم.

شما چندتا جنین انتقال دادن براتون؟؟گرید چند بودن؟

رَبَّ هَب لِی مِن لَدُّنکَ ذُریهً طَیبَهً إنَّکَ سَمیعُ الدُّعآء
بچه ها کسی با یه دونه جنین باردار شده؟؟؟

آره دوست من

بعد از ۹ بار انتقال منفی

و دیگه زمانی که یائسه شده بود

همین یه دونه جنین را انتقال داد و الان تو سن ۳۹ سالگی بارداره

خدایا شکرت   
چقدر با خواندن حرفات خوشحال شدم انشا ٕ الله همه منتظرا مثل شما دلشون شاد بشه خصوصا زنداداشم ۱۷ ...

إن شاء الله بحق امام حسین خدای مهربان دل زنداداشت رو شاد کنه و دامنش رو سبز کنه

وقتی اونبار جنینم نگرفت دکترمو عوض کردم و رفتم زیر نظر همون دکتری که اون خانومه تعریفشو میکرد  ...

دلم رررررف🥺🥺🥺

دلت پاک سختی زیادکشیدی واس امضام دعاکن😔🤲توحامله ایی دعات گیراس

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
بچه ها کسی با یه دونه جنین باردار شده؟؟؟

اره، من یکی از دوستام فقط یه تخمک داشت، همون جنین شد، همون یکی رو انتقال دادن براش، اخرین شانسش بود، چون دکتر گفته بود دیگه تخمک نداره ذخیره تخمکت تمامه... همون یه جنین گرفت و الان دخترش، حنانه، 5 سالشه

دلم رررررف🥺🥺🥺 دلت پاک سختی زیادکشیدی واس امضام دعاکن😔🤲توحامله ایی دعات گیراس

عزیزم امضاتو خوندم از خدا میخوام دستت رو بگیره و همیشه دلت شاد باشه💝

اره، من یکی از دوستام فقط یه تخمک داشت، همون جنین شد، همون یکی رو انتقال دادن براش، اخرین شانسش بود، ...

خدا از دهنت بشنوه خیلی التماس دعا دارم 

عزیزم امضاتو خوندم از خدا میخوام دستت رو بگیره و همیشه دلت شاد باشه💝

ازخدامیخام ب حق دل شاد اون مامانی ک ذوق دارن بهت ی نی نی سالم بده

منم نی نی داشتم ۲۰هفتگی سقط شد بخاطربی مسولیتی پدرش حکمت خدابود😔🤲

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
إن شاء الله بحق امام حسین خدای مهربان دل زنداداشت رو شاد کنه و دامنش رو سبز کنه

انشا ٕ الله. شما هم بحق چهارده معصوم اینبار آزمایشات مثبت باشه با دل خوش و شادی بیای خبر مامان شدنتو بدی مارو هم با خوشحالیت خوشحال کنی

پسر گلم  خوش اومدی به زندگیمون الهی خودم فدات بشم😍
ازخدامیخام ب حق دل شاد اون مامانی ک ذوق دارن بهت ی نی نی سالم بده منم نی نی داشتم ۲۰هفتگی سقط شد بخ ...

عزیزم امیدت به خدای مهربان باشه مطمعن باش بهترین ها در انتظارت هست فداتشم