یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ی مجردباتجربم زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم من ی چکاوک آزادم سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق) گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍 من میجنگم برای خوشبخت شدنم ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا)
اره، من یکی از دوستام فقط یه تخمک داشت، همون جنین شد، همون یکی رو انتقال دادن براش، اخرین شانسش بود، چون دکتر گفته بود دیگه تخمک نداره ذخیره تخمکت تمامه... همون یه جنین گرفت و الان دخترش، حنانه، 5 سالشه
عزیزم امضاتو خوندم از خدا میخوام دستت رو بگیره و همیشه دلت شاد باشه💝
ازخدامیخام ب حق دل شاد اون مامانی ک ذوق دارن بهت ی نی نی سالم بده
منم نی نی داشتم ۲۰هفتگی سقط شد بخاطربی مسولیتی پدرش حکمت خدابود😔🤲
من ی مجردباتجربم زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم من ی چکاوک آزادم سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق) گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍 من میجنگم برای خوشبخت شدنم ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا)