2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لنتی تلاش کن جای این چرتو پرتا 

از هریت تابمن کسی که برده ها رو فراری میداد پرسیدنسخت‌ترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چی بود؟  گفت:قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی ........ مشکل اینجاست که ما خودمونم ارزش خودمونو نمیدونیم 😞               به امید روزی که صلح در سرارسر جهان برقرار بشه و همه با عقاید و افکار متفاوت کنار هم خوشحال و بدون تفرقه زندگی کنیم 🙃.                  بزرگترین آرزوم تساوی حقوق زن و مرده و اینکه خانوما ارزش خودشونو بدونن  هستش  🤗🤗🤗       
اگه خوب و عالی دزس خونده باشی نیازی به پرسیدن این سوال از دیگران نداری  خودت باید به جواب سوالی ...

خوندم ولی من چون تغیر رشته دادم

ینی هم الان رشته کنکورم دارم میخونم هم رشته خودم چون کامپیوتره کلی فیلمو انیمیشن باید درست کنم واقعا شده روزی که چهلو هشت ساعت نخوابیدم سر پروژه ها و کمو بیش خوندم کنکور

میخام بدونم با این همه مشغولی 

تقدیر چی میشه

با اینک میدونم ما خودمونیم ک تقدیر میسازیم ولی خب میشه پرسید و شانس امتحان کرد

خوندم ولی من چون تغیر رشته دادم ینی هم الان رشته کنکورم دارم میخونم هم رشته خودم چون کامپیوتره کلی ...

توکل کن بر خدا این باقیمونده رو    من خودمم ازمون وکالت دارم درست نخوندم