2777
2789
عنوان

واکنشم چی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 32 پست
بحث سردختروپسرداشتن نیست سراینه ک الان خداخواسته دوتادخترداشته باشن نبایدحسرت بخوره ک همونطورک اگ پس ...

حرف زدن راحته تاحالا نشده حسرت چیزی ک نداری و دوس داری داشته باشی و بخوری؟

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
اشکال نداره یه حرفی زده ان شاءالله خدابهتون پسرهم میده

خدا به ما دوتا دختر سالم داده که هر روز به خاطر سلامتیشون شکر می‌کنم و دعا می‌کنم همیشه سلامت و عاقبت بخیر باشن

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب واسه اینکه خودشو مقایسه میکنه واسه پسر داشتن  چرا تو تحصیل و تو چیزای دیگه که دست خود آدمه ...

خب پسر دوس داره ولی براش مهم نیس تحصیلاتو...

نگفته ک دخترامو دوس ندارم گفته کاش پسرم داشتم 

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
بحث سردختروپسرداشتن نیست سراینه ک الان خداخواسته دوتادخترداشته باشن نبایدحسرت بخوره ک همونطورک اگ پس ...

کاملا موافقم 

این افکار پوسیده همسرم و امثال اونو نمی پسندم

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
چیزایی ک دست خودم نبوده ن هیچوقت 

ادما باهم فرق دارن من اصلا حسود نیستم ب حرئت میگم حساااادت هییییچ کسیو نکردم ولی گاهی حسرت نداشته هامو خوردم

ادما باهم فرق دارن من اصلا حسود نیستم ب حرئت میگم حساااادت هییییچ کسیو نکردم ولی گاهی حسرت نداشته ها ...

حرفتوقبول دارم ک گاهاادم شایدبگه کاش فلان شغل وداشتم یافلان وسیله رو منتهابچه بحثش فرق میکنه برام عجیبه ک آدم برااولادش اینجوری بگه بچه آدم شیرین ترین وعزیزترین چیزیه ک هرکسی میتونه داشته باشه

مراببربه جایی که " شراب " نمیبرد💕
حرفتوقبول دارم ک گاهاادم شایدبگه کاش فلان شغل وداشتم یافلان وسیله رو منتهابچه بحثش فرق میکنه برام عج ...

اره نباید این حرفو میزد منم حرفشو تایید نمیکنم ولی حسشو بیان کرده نباید سرزنش بشه 

حرفتوقبول دارم ک گاهاادم شایدبگه کاش فلان شغل وداشتم یافلان وسیله رو منتهابچه بحثش فرق میکنه برام عج ...

واسه بچه هاش میمیره ولی اخلاق بدی که داره هیچ وقت هر هیچی راضی نیست و به داسته هاش شکر نمیگه 

همینی ک گفتی خوبه دعوا نکن. باهاش حرف بزن بگو ناشکری نکن اولاد صالح مهمه نه دختر پسریش تازه دختر گر ...

خودش اوایل عاشق دختر بود 

خودش اوایل عاشق دختر بود 

به نظرم کشش نده حسشو گفته دیگه. ادم ناراحت میشه ولی کلا ما خانومای ایرانی روی جنسیت پسر حساسیم. اگه دوتا پسر داشتی میگفت کاش یه دختر داشتم حتما ذوق میکردی

اگـه بشـه چــی میشــــه  
به نظرم کشش نده حسشو گفته دیگه. ادم ناراحت میشه ولی کلا ما خانومای ایرانی روی جنسیت پسر حساسیم. اگه ...

من رو ناشکری حساسم میگم وقتی خدا دوتا بچه سالم بدون دوندگی و دوا درمون بهمون داده نباید ناشکری کرد همین 

گاهی ادما یه حرفایی میزنن که خودشونم میدونن غلطه ولی خوب اون لحظه ممکنه دلشون گرفته باشه و نیاز به درددل داشته باشن،به نظرم نباید اینجوری برخورد میکردی به جاش مثلا باید میگفتی خداروشکر کن دوتا دختر خوب خدا بهمون داده و از این حرفا...