من دارم کلاس شینیون میرم ....نظرم بود اصلاح صورت ابرو و کوتاهی مو و رنگمو و میکاپ هم برم ....اما وقتی رفتم شینیون دیدم انقد سخته انگار ناامید شدم نظرم بود خودم سالن بزنم اما وقتی دیدم انقد سخته گفتم مدتی تو سالن ها برم کار کنم بعد از یک طرف این کلاس ها همش ۲۶ میلیون میشه شاید شوهرم نتونه بده ....میگم فقط شینیون برم با یچیز دیگه اما میگم خب من که برای اینکه سالن بزنم باید مدرک ۵ تا لاین تخصصی و داشته باشم پس بهتره که الان بگیرم گرون تر هم میشه
من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
برام سوال شد که ۲۶ میلیون همسرت نمیتونه بده چجوری میخوای سالن بزنی؟! نگو با وام که وام فنی حرفه ای انقدری نمیشه که بخوای اجارشو بدی چه برسه به کل هزینه هاش؟
برام سوال شد که ۲۶ میلیون همسرت نمیتونه بده چجوری میخوای سالن بزنی؟! نگو با وام که وام فنی حرفه ای ا ...
وام فنی حرفه ای چیه؟؟ چرا تو دل آدمو خالی میکنی مگه من گفتم همین الان میخوام سالن بزنم ....مقداری طلا دارم اگر نشد اونو میفروشم برای سالن
من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
سلام شما که می خوایین شروع به کار کنید همه رو یاد بگیر بعضی از آموزشگاه اقساط هم آموزش می دن اونجا ...
سلام...گفته چک دوسه ماه قبول میکنم ولی میگم شاید نشد سالن بزنم خب سالن نزنم اونارو میخوام چکار همرو
اگر شرایط سالن زدن نداری می تونی یه حرفه مدرک بگیری و توی سالن اجازه ای کار کنیمیکاپ و شنیون گزینه م ...
میکاپ و خود سالن دار انجام میده اینجا اکثرا
بنطرت کوتاهی مو و اصلاح بهتره یا میکاپ یا رنگ ؟؟ در کنار شینیون ...
از ی سالن دار معروف شهرمون که آشنا هست پرسیدم میگه رنگ کار خیلی زیاد شده مشتری آنچنانی هم نداره اینجا اما میگه درآمدش خوبه
سالن زدم مگه به این راحتیه؟ تازه پورسانتی کار کردن یا صندلی اجاره کردن سودش بیشتره با سالن زدن درنمیاری و خب خیلی هم شرایط داره بخوای سالن بزنی اول بفرما همه تخصص هارو بگیر تا اصلا بهت مجوز بدن وگرنه از بهداشت میان در سالنتو تخته میکنن😂تازه هر چندماهم باید بری تمدید یا اطمینان کسب کنی اینکه ساختمونی که توش سالن داری تجاری باشه و به مسکونی تغییرش نداده باشن
دو تا خواهر تو شهرمون غوغا میکنن یکیشون میکاپ یکیشون هم شنیون .عالی محشرن.ولی من نظرم روی کوتاهی و ر ...
رنگ و میگن چون هزینش گرون شده کمتر کسی میره سالن مگر مواقع خاص مثل عید
چند جلسه ؟؟.من از یکی که معروفم نیست پرسیدم گفت ۶ جلسه ۱۳ میلیون
یک ماه و نیم تقریبا هستسه روز در هفته
خیلی بهتر گرون گفته
سالن زدم مگه به این راحتیه؟ تازه پورسانتی کار کردن یا صندلی اجاره کردن سودش بیشتره با سالن زدن درنمی ...
اها