2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از من میشنوی نیار 

همین دوتا بسه 

همه جوره بهشون برس تا انشالله کم و کسری نداشته باشن و به یه جایی برسن ....

ما ک سه تا داریم میگیم اره شکر خدا خوبه 

چون نمیخایم ناشکری کنیم ....

ولی واقعیت اینه ک خیلی انرژی. و اعصاب میخاد 

بدن تحلیل میره و.....

دیگه توجهت فقط ب نوزاده و برای دوتا اولی کم میذاری بخوای نخوای 

بچه اول خیلی سخته بعدیا ادم یاد میگیره همین سختیا شیرینه...

نه نه نه شیرینی نمیخوام دیگه هفته پیش سرما خورد من یک هفته شب نخوابیدم ۳کیلو وزن کم کردم چشمام انقدر زیرش گوده رفتم زیر سرم یا من خیلی ضعیفم یا مادرا دیگه خیلی قوین که دمشون گرم

الان دارم سومی و شیر میدمیه حالیه که نگو خیلی شیرینهخدارو قسم میدم به خودش هرکی میخواد بهش بده از خد ...

خداحفظشون کنه 

ویژه برام دعا کن  بچم التماسم میکنه یکی بیار برام ولی نمیدونه که خودشم من به دنیا نیاوردم 

خیلی شرمندم وقتی اشک میریزه و من کاری ازم برنمیاد

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
نه نه نه شیرینی نمیخوام دیگه هفته پیش سرما خورد من یک هفته شب نخوابیدم ۳کیلو وزن کم کردم چشمام انقدر ...

همه اینا واسه بچه اوله...بعدیا ادم پخته تر و سنجیده تر رفتار میکنه

بچه ها باهم عشق میکنن توام از شادیب بچه هات ذوق میکنی

وقتی میبینی همدیگرو دارن.

همه اینا واسه بچه اوله...بعدیا ادم پخته تر و سنجیده تر رفتار میکنهبچه ها باهم عشق میکنن توام از شادی ...

اره حرفتون درسته واقعا شوهرمم همینو میگه

البته کلا شاید الان خستم اینجوریم کم میخوابم همش دنبالشم نخوره زمین اصلا استراحت فکری و بدنی ندارم 

سلامنه خواهر وسوسه نشو ، من ۳تا دارم الان دیگه بزرگ شدن و دردسراشون هم با خودشون بزرگ شدن، الان کوچی ...

مامان منم حرف شما رو میزنه 

من یه دختر دارم میگه میخوای چیکار نیار دیگه سخته آیندشون 

ولی خب من از این میترسم بچم تنها بمونه بعد من و باباش 

بی کس بشه

خداحفظشون کنه ویژه برام دعا کن بچم التماسم میکنه یکی بیار برام ولی نمیدونه که خودشم من به دنیا نیاو ...

عزیزم تو همین لحظه خدارو قسم میدم به خودش خیلی زود باردار شی و برای بچت خواهر و برادر بیاری

نگو گلم چرا شرمنده؟

هیچوقت از درگاه خدا ناامید نشو

دختر منم ۸سال تنهایی کشید تا خدا دومی و بعد از کلی دوا دکتر بهم داد

من هیچوقت ناامید نشدم

و خدا به صلاح خودش یه داداش دیگه اشانتیون داد

بخوام برات بگم شاید باور نکنی

من تنبلی تخمدان شدید دارم و با دارو پریود میشم اندومتریوز و نیوم و هر چی بگی دارم 

از خدا بخواه و درمان و رها نکن

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

خوب خداروشکر شوهر من ۵ سال مخالفت کرد از چهار سالگی دخترم تا الان که نه سال نیم داره تازه الان راضی ...

نه بابا شوهر من از ۶ماهگی دخترم میگه خب بعدی و کی بیاریم اسمشو‌چی بذاریم شدیدا ذوق داره🥲

عزیزم تو همین لحظه خدارو قسم میدم به خودش خیلی زود باردار شی و برای بچت خواهر و برادر بیارینگو گلم چ ...

چقدر قشنگ🥲

مشکل ما از همسرم هست و هیچ درمانی براش نیست 

فقط از راه جنین اهدایی میشه که۳۰۰ملیون هزینشه 

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️