2777
2789
عنوان

واکنشم چی باشه

327 بازدید | 32 پست

من دوتا دختر گل دارم یکی پنج ساله یکی پنج ماهه

امشب باهمسرم صحبت می کردیم گفت همش فکرم خرابه همش خودمو مقایسه می کنم من فکر کردم از نظر مالی مقایسه میکنه گفتم چرا اینطوری فکر میکنی از نظر مالی مشکلی نداریم از زندگی لذت ببر گفت نه از نظر مالی نیست مثلا با بقیه مقایسه می‌کنم چرا خدا به من پسر نداده 

فقط بهش گفتم واسه این طرز فکرت متاسفم 

به نظر شما رفتارم باهاش چی باشه خیلی ناراحت شدم 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی حرفش بدبوده وناشکری کرده از روی بچه شرم نکردهمچین حرفی زد 😥

دخترم خواب بود 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍

همینی ک گفتی خوبه دعوا نکن. باهاش حرف بزن بگو ناشکری نکن اولاد صالح مهمه نه دختر پسریش

تازه دختر گریه کنِ خانوادشه پسر ک زن میگیره میره

دختره که شوهرم هم کرد همیشه ور دلته

اگـه بشـه چــی میشــــه  

عه ):

چه قدر نشناس‌...

دختر فرشته س چطور دلش میاد دختراشو ببینه و اینو بگه

بگو همینا که غصه میخوری چرا پسر نشدن دلسوزمون میشن دستمونو تو پیری میگیرن

پسرمحبت دختر و نداره

سلام (-:

بگو انشاالله بچه بعدی 

خب پسر دوس داره چ ربطی ب طرز فکر داره مثلا منکه دختر دوس دارم ب کسی ک پسر دوست داره بگم باید بگه متاسفم واست؟

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
همون حرفت بسه...دیگه ارزش نداره هیچی نگو به خودتودخترات برس

منم دویت ندارم کش بدم ولی بیشتر از ناشکری ش ناراحتم 

سر بچه اولم وقتی فهمید دختره تا من از سونوگرافی برگردم خونه همه رو خونمون دعوت کرده بود

دخترم خواب بود 

ن کلامنظورم بودچطوردلش اومده اینوبگه بعدهاک دخترگلت بزرگ بشه وخانوم ازاین حرفش خجالت میکشه.انقدرخوب تربیتشون کن ک مایه ی افتخارت بشن

مراببربه جایی که " شراب " نمیبرد💕
بگو انشاالله بچه بعدی  خب پسر دوس داره چ ربطی ب طرز فکر داره مثلا منکه دختر دوس دارم ب کسی ک پ ...

خب واسه اینکه خودشو مقایسه میکنه واسه پسر داشتن 

چرا تو تحصیل و تو چیزای دیگه که دست خود آدمه مقایسه نمیکنه 

بگو انشاالله بچه بعدی  خب پسر دوس داره چ ربطی ب طرز فکر داره مثلا منکه دختر دوس دارم ب کسی ک پ ...

بحث سردختروپسرداشتن نیست سراینه ک الان خداخواسته دوتادخترداشته باشن نبایدحسرت بخوره ک همونطورک اگ پسربودن نبایدمیگف حسرت دختردارم حکمت خدااین بوده

مراببربه جایی که " شراب " نمیبرد💕