2777
2789
عنوان

بیاین لطفا اسم پسرانه شیک میخوام هرچی شنیدین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 66 پست
اینا اسمن الان😑😑😑😑😑 تا حالا نشنیدم چه اسمای عجیبی😐🤙

بله کردی ان دیگه،خودم کردم ولی اسم پسرموآیهان گزاشتم😊

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایهان به چه معنیه

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من                                                   دل من داند و من دانم و دل داندو من

ما تو فامیل ویهان و آرتین داریم بنظرم اسمای عجیب و عریبین 

اگه هم کسی بچشو تو خیابون آیهان صدا کنه برام خیلی عجیبه واقعا

آدمایی که از چشم میوفتن از اول هم آدمای اشتباهی بودن فقط ما دیر میفهمیم...
ما تو فامیل ویهان و آرتین داریم بنظرم اسمای عجیب و عریبین  اگه هم کسی بچشو تو خیابون آیهان صدا ...

آیهان تلفظ درستشه و ترکی هست ولی معنیشو نمیدونم

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من                                                   دل من داند و من دانم و دل داندو من
آیهان تلفظ درستشه و ترکی هست ولی معنیشو نمیدونم

ویهان فک کنم با آیهان فرق داشته باشه نداره؟

جدیدا حتی اسم بازیگرا و شخصیتای فیلمای ترکی هم میزارن

ولی از حق نگذریم اسمای کردی خیلی جدید و خاصه مثل خود کوردا با اون چشمای قشنگون😍

ما تو فامیل ویهان و آرتین داریم بنظرم اسمای عجیب و عریبین  اگه هم کسی بچشو تو خیابون آیهان صدا ...

اصلاهم عجیب نیس خیلیم دوسش دارم تازه هرکی میشنوه خوشش میاد معنیشو میپرسه،بنظرم شما خاص هستید که هیچکدوم باب میلتون نیس،نه اسما،باکمال احترام گلم

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
ویهان فک کنم با آیهان فرق داشته باشه نداره؟ جدیدا حتی اسم بازیگرا و شخصیتای فیلمای ترکی هم میزارن ...

عزیزم لطف داری 😍🌺🌺🌺

چه معنی قشنگی هم داره .ببخشید شما کورد کجا هستید ؟؟؟

کردستان شهرمریوان

اصلاهم عجیب نیس خیلیم دوسش دارم تازه هرکی میشنوه خوشش میاد معنیشو میپرسه،بنظرم شما خاص هستید که هیچک ...

نگفتم زشته دوست عزیز چون نداریم تو فامیل میگم عجیبه به گوشم زیاد آشنایی نداره