2777
2789
عنوان

بیاین لطفا اسم پسرانه شیک میخوام هرچی شنیدین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 66 پست
اره از بقیه اسم ها جدید تر بود میدونی اکثر اسم هایی که دوستان پیشنهاد دادن طرف ما قدیمی شدن 

منم از این اسم خوشم میاد انشاءالله صحیح و سالم بدنیا بیاد

خدایا دنیات خیلی قشنگه اگه آدما بزارن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از این اسم خوشم میاد انشاءالله صحیح و سالم بدنیا بیاد

ممنون گلم 

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من                                                   دل من داند و من دانم و دل داندو من
کیوان کیان کیارش آرش کیانوش سهیل سهراب سپهر مهرداد پارسا  از این اسمای جدیدی نزار از اون قدیمی ...

منم همین فکرو دارم اتفاقا ولی بسوزه پدر دو دلی 

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من                                                   دل من داند و من دانم و دل داندو من
اینا اسمن الان😑😑😑😑😑 تا حالا نشنیدم چه اسمای عجیبی😐🤙

همشون کوردی هستن و پر معنی ولی متاسفانه همشونو تو فامیل داریم 

وای چقدر این قسمت انتخاب اسم سخته 😂😂😂😂😂

اخ گفتی هرچی بیشتر بگردی کمتر اسمی پیدا میکنی که به دلت بشینه

میخواستم بنویسم بد نیست دخترم دستش خورد ارسال کرد😅

فکر کردم گفتی همشون بدن 😂

همشون کوردی هستن و پر معنی ولی متاسفانه همشونو تو فامیل داریم 

واقعا؟ نشنیده بودم تاحالا 

این اسمای شاهنامه ای خیلی خوبن خدایی😍

آدمایی که از چشم میوفتن از اول هم آدمای اشتباهی بودن فقط ما دیر میفهمیم...