2777
2789
عنوان

مهریه کم

4177 بازدید | 53 پست

سلام عزیزان تو رو خدا بیایید نظر واقعیتینو بگید من دیگه دارم دیوونه میشم دو تا خواستگار من چسبیدن به ۱۴ سکه و من با هر کدوم یه جور به مشکل خوردم و جور در نیومدیم...و تموم شد...موقعیت هر رو خوب بود ولی واقعا سر مهریه کنار نیومدن با من...واقعا شک میکنم به مردایی که اینجوری قفلی میزنن به مهریه ۱۴ سکه...یعنی اشتباهه به نظرتون ؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۴ تا سکه قبول کن اما از طرفت حق طلاق حق کار حق مسکن بگیر حتما

اینارو میداد که مشکلی نداشتم و زیر زبونش کشیدم گفت من به زن نه خونه میزنم به اسمش نه چیزی تا اخر همین هست که هست 

آره واقعا یعنی چی که میخوان مجانی زن بگیرن، نه از بعضی ها که اندازه ده تا دختر مهر میخوان نه از بعضی ها که میخوان بدون هیچ هزینه ای زن بگیرن، شما داری جوانی و زیبایی و همه زندگیت را میبری داخل خونه یک مرد اون موقع نمی‌خواد مهریه عرف را بگیره

البته یکم تند رفتم باید دلیل این که این مقدار مهر را می‌خوان بگیرن دوسنست اما اونا فقط یک طرف قضیه هستند طرف دیگر شما هستی

والا اخه هیچ شرطی هم قبول نمیکنن حق طلاق یا هر چیز دیگه 

چون دختری بهت میگم مهریه پشتوانه است به نظر من و حق طلاق به چه درد میخوره از نظرمن درسته حق طلاق یه اهرم فشار هست ولی تا وقتی اهرم فشار قوی تری هست به نام مهریه بالا پس حق طلاق به درد نمیخوره با حق طلاق تو راحت نیشی و با مهریه بالا اون ناراحت مردا اونقدری که از مهریه بالا میترسن از هیچی نمیترسن