2777
2789
عنوان

مهریه کم

| مشاهده متن کامل بحث + 4185 بازدید | 53 پست
شما با خواستگار سر این موضوع حرف نزنی بهتره ، بگید پدرتون در این مورد حرف بزنن ، رقمتون مشخص باشه و ...

من مد نظرم ۷۲ تا بود قبول نکرد زبونی میگه عاشق شدم این چجور عشقی اهه 

14 تا کمه خب یا باید کنارش حق طلاق و حضانت و کار و تحصیل و خروج از کشور بدن یا کنارش خونه ای زمینی چیزی هم مهر کنن

پریشاهدخت قصه ها...بنشین کنار من سادگیه دیدنی/حرف بزن ای غزل سالها شنیدنی/چای به نیمه رسید نقل لبت آب شد/حرف بزن ای غزل نغمه ی جان منی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینارو میداد که مشکلی نداشتم و زیر زبونش کشیدم گفت من به زن نه خونه میزنم به اسمش نه چیزی تا اخر همی ...

من جای شما بودم می گفتم خیلی خودتو دست بالا گرفتی با یه خداحافظی خوشحالمون کن😄

عمر دشمنانمان دراز باد...باشد که اوج موفقیتمان را نظاره گر باشند!!!
عزیزم توی خانواده ما رسم بر این هست ، یک الی ۱۴ سکه نهایت پسدای فامیل مهر میکردن ، اونم زمان ارزونی ...

بله درسته اصلا تعدادش مهم نیست ولی وقتی یکی تاکید میکنه به من خیلی بده و از روی زرنگیشه 

من مد نظرم ۷۲ تا بود قبول نکرد زبونی میگه عاشق شدم این چجور عشقی اهه 

72تا معقول بوده ، همون بهتر که آدم خسیس تو زندگی آدم نباشه، ان شاالله یه مورد بهتر 

واقعا مهریه و مادیات اینقدرا مهم نیست ولی بعضی رفتارا بی احترامیه و به شخصیت یه دختر اهانت میشه

بله درسته اصلا تعدادش مهم نیست ولی وقتی یکی تاکید میکنه به من خیلی بده و از روی زرنگیشه 

شما هم حق داری مطابق معیارت رفتار کنی ، ایشونم حق داره مطابق معیارش رفتار کنه ، اونجوری که دوست داری باش .

72تا معقول بوده ، همون بهتر که آدم خسیس تو زندگی آدم نباشه، ان شاالله یه مورد بهتر  واقعا مهری ...

بله درسته اخه من دستم به هیجا بد نیست هر چی اون میگه من باید بگم باشه واسه اون شرایط راحته ولی من چی پشتم هیچی نیست 

درسته عزیزم سکه گرون شده  ولی خب خونه و امکانات زندگی گرون نشده؟ خدایی نکرده خدایی نکرده کارت ...

هر چقدر فکر کردم دیدم اون میخواد فقط پشت خودشو محکم کنه که این همه تاکید داره ناراحتم میکنه وقتی یکی اینجوری میگه