2777
2789
عنوان

میشه لطفاً یدقه بیاین حالم بده

117 بازدید | 15 پست

من روزی که رابطه داشتم دقیقا بعدش قرص اورژانسی خوردم 

یدونه هم فرداش خوردم

الان یک هفته گذشته و پریود نشدم

بی بی چک بزنم نشون میده یا بعد دو هفته نشون میده؟

بعد از قرص اورژانسی معمولا چند روز بعد باید پریود شم؟

آمپول پروژسترون بزنم واسه پریودیم یا فشار میاد به بدنم؟

خواهش میکنم اگه چیزی میدونین جواب بدین

تو همان به دل نشسته‌ی منی،تا ابد🤍🫀 عشقِ‌من♥️🫂️🥹

عزیزم قرص اورژانسی گاهی خودش باعث عقب انداختن میشه 

شما یه هفته  از موعد گذشت بیبی چک بزن اولین نمونه صبح باشه و جوابش زیر دو دقیقه باشه دقیق‌تره اگر نه که برو آزمایش 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

عزیزم قرص اورژانسی گاهی خودش باعث عقب انداختن میشه شما یه هفته از موعد گذشت بیبی چک بزن اولین نمونه ...

عزیزم الان یه هفته گذشته صبح بزنم معلوم میشه؟

آخه میگن به این زودیا معلوم نمیشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الان یه هفته گذشته صبح بزنم معلوم میشه؟آخه میگن به این زودیا معلوم نمیشه

آره بزن من سر دوتا بچه هام یک هفته عقب انداختم زدم نشون داد بعضی وقتا جواب بیبی چک کاذب میشه ولی آزمایش امکان خطا نداره 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

آره بزن من سر دوتا بچه هام یک هفته عقب انداختم زدم نشون داد بعضی وقتا جواب بیبی چک کاذب میشه ولی آزم ...

دوتا بی بی چک بزنم که اوکیه دیگ؟

جوابش قطعیه

دوتا بی بی چک بزنم که اوکیه دیگ؟جوابش قطعیه

یه دونه هم کافیه مارک مدیکور بگیر بزن منفی یا مثبت شد فرقی نداره بعدش برو آزمایش 

دوتا بی بی چک بزنم که اوکیه دیگ؟جوابش قطعیه

یه دونه هم کافیه مارک مدیکور بگیر بزن منفی یا مثبت شد فرقی نداره بعدش برو آزمایش 

ببخشید خب بعدش برا چی برم آزمایش مگه همون مثبت یا منفی معلوم نیس؟

چرا گلم معلومه ولی برای اطمینان 100 در صدی