الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخه این بنده خدا بچش شیرنمیخوره میگه همش خوابه مشکلش کم بودن شیرش نیست
خب شاید قندش افتاده
الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی ❤🌸🌹🌺 میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
جیگرمممم😅😍 اینجوریم نیست دیگه مامان جان انقد حساس نباش وگرنه خدایی نکرده تاالان ضعف کرده بود
گشنه بشه پامیشه خودش
ولی هروقت نگران شدی میتونی هی ماساژشم بدی اینا همه موثره تو بیدارشدنش
من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن
اگه هیییچ واکنشی نداره عزیزم ببرش درمانگاهی چیزی حداقل قند خونشو بگیرن زیر ۵۰نباشه ضعف کنه خدایی نکرده
من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن