2777
2789
عنوان

مامانا نی نیم تازه چند روزه بدنیا اومده خیلی میخوابه....

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 96 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم بایدشیربده مگه نه قندش افت میکنه نمیتونه مک بزنه اونم خیلی بده 

اره صد درصد  منظورم این بود که بیدارش نکنه   درحالت  خواب شیر بخوره خب 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
من رگه های نارنجی بود خون چطوریه؟

تو ادرار خواهر زاده ی منم خون بود

پوشک رو که باز میکردیم چیزش خونی بود

لایکم نکنید:) دختری در من ساز امیدواری مینوازد♡. (کاربری چهارمم) اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیکنم ممنون♡
هیچ کاری نکردم عزیزم ،چون ناخواسته باردارشدن

اخی عزیزم،خدا حفظش کنه،برا منم دعا کن  از این یهویی ها نصیبم بشه.

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
چقد باید در شبانه روز بدمش،؟؟؟؟ 

چن کیلو به دنیا اومده؟

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
عزیزم بادکترش مشورت کن  همینجوری شیرخشکیش نکن  مگه شیر خودت چشه که شیرخشک بدی    ...

بچه منم اینجوری شده بود دکتر گفت شیرت کمه و بچه گرسنه و تشنه مونده باید بهش شیرخشک در کنار شیر خودش بده تا بچه سیر بشه و خودشم شیر افزا بخوره تا شیرش زیاد بشه

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘