2777
2789
عنوان

مامانا نی نیم تازه چند روزه بدنیا اومده خیلی میخوابه....

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 96 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نکشدت اینجور بد خواب میشه و اذاب میکشه چه کاری اخه نوزاد تازه متولد شده خواب مفیدش11 ساعت فک کنم همینجوری که گفتین شیر میخورن میخوابن نکنی این کارا رو باهاش فقط شیر دادی صبح ها حتما اروغش بگیر

چون امروز تو جیشش رگه های نارنجی دیدم بخاطر کمبود اب بدنشه، باید ختما شیر بخوره

خانومی چیکار کردی نی نیت پسر شد،منم دوست دارم پسر داشته باشم؟

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.

باید تو خواب بهش شیر بدی

کف پاش یا چونه شو ماساژ بده

تا شیر بخوره

مواظب باش قند خونش نیقته

خدای نکرده تشنج میکنه

باید حتما شیر بخوره

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹

آخ ننه دلم ضعف رفت 😍😍😍

من مجردم تجربه ای ندارم 

فقط خواستم تبریک بگم بهت 

به جای من زیر گردن و موهای نرم سرشو بو کن ..‌به به😋😋

گاهی اوقات دستاشو ول کن ،ببین اونم ول میکنه یا محکمتر فشارشون میده!!
عزیزم اون فعلا تنها کاری که از دستش برمیاد خوابیدنه راحتش بزار

اخه دکتر گفت بدنش کم اب شده😢 

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
طبیعیه تاچندروزدیگ ن تورومیزاره بخوابی ن خودش

دقیقا من الان توی این مرحله ام🤦‍♀️🤦‍♀️

دخترم دو ماهه است

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
خوشبحالش... زغوغای جهان فارغ

پس چکار کنه بنده خدا 

من فکر میکنم وقتی ما بمیریم هم همچین حالتی بهمون دست بده 

ز  غوغای  جهان فارغ   میشیم  

سبک و سبک و سبک 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
آخ ننه دلم ضعف رفت 😍😍😍 من مجردم تجربه ای ندارم  فقط خواستم تبریک بگم بهت  به جای من ...

😍😍باشه عزیزم

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏