یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه دخترت اذیت نیست بزار بلند باشه دختر من همیشه تا روی کمرشه چون موهاش فره مجبورم بلند بزارم
به کسی ربطی نداره که بگه موهای بچه کوتاه کنی
اگه دخترت خودش گفت کوتاه کن
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
ای جونمم چه کوچولو هستش کوتاه نکنیاااااا این سنی موهاشون خوشگله
بچه گی دخترم گریه میکردم از موهاش الان تو عکسا میگم خدایا چه خوب بوده
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
دختر منم ۲۲ ماهشه از وقتی به دنیا اومده موهاشو کوتاه نکردم خانواده شوهرم از همون موقع که موهاش یه ذره بلند شد هی میگفتن کوتاه کن یه بار مادرشوهرم گفت اصلا یه بار خودم میبرمکوتاه میکنم به شوهرم گفتم تو این ده سال هرکاری کردن حرمت نگه داشتم ولی این موضوع خط قرمزمه دستش به موهای دخترم بخوره خون به پا میکنم😬😬دیگه مادرشوهرم گیر نمیده بس که گفت من محلش نذاشتم حالا خواهرشوهرام میبیننش میگن چرا موهاشو نمیزنی بچه اذیت میشه به جای من مادرشوهرم میگه تازه بلند کرده موهاشم که زیاد پر نیست اذیت بشه
دختر منم ۲۲ ماهشه از وقتی به دنیا اومده موهاشو کوتاه نکردم خانواده شوهرم از همون موقع که موهاش یه ذر ...
عزیز دل من جلو موهاشو چتری زدم اصلا داغون کرده دوبار خودش با قیچی آشپزخانه چینده به خدا هر بار نشستم کلی گریه کردم و به شوهرم گفتم میگه چکار کنم میدونی که کاری بخواد بکنه بکشیشم میکنه منم موهاشون خط قرمزمه خیلی حساسم روشون🤕