2777
2789
عنوان

مامان های دختر دار بیاین 😁😍😎

133 بازدید | 17 پست

سلام 

دختر اولم موهاش خیلی خوبه گذاشتم بزرگ بشه ولی چند وقته شوهرم و مادرش میگن بچین تا رو شونه هاش به نظرتون چکار کنم؟ 

شما ها دختراتون چجورین موهاشون رو بلند میکنین؟! 

من خیلی دوست دارم موهاش بلند باشه چون هم پر پشته هم جنس موها‌ش خوبه 

چندسالشه

چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دختزم ۴سالشه خودش که نمیتونه مرتبشون کنه نمیزاره منم شونه کنم توحمومم الکی گریه وزاری دوست دارم کوتاه کنم تا بزرگتر شه بزار شونه کنم ببندم اما باباش نمیزاره

چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!

چند سالشه؟

اگه دخترت اذیت نیست بزار بلند باشه  دختر من همیشه تا روی کمرشه چون موهاش فره مجبورم بلند بزارم 

به کسی ربطی نداره که بگه موهای بچه کوتاه کنی 

اگه دخترت خودش گفت کوتاه کن 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
داره 3سال میشه چند روز دیگه 

ای جونمم چه کوچولو هستش کوتاه نکنیاااااا این سنی موهاشون خوشگله 

بچه گی دخترم گریه میکردم از موهاش الان تو عکسا میگم خدایا چه خوب بوده

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
چند سالشه؟ اگه دخترت اذیت نیست بزار بلند باشه  دختر من همیشه تا روی کمرشه چون موهاش فره مجبورم ...

3 سالشه خودش اصلا درک نداره یه موقع میگه آره بچین یه موقع میگه نع

ولی امروز جلو همشون گفت نع نچینین😐😁

دختر منم ۲۲ ماهشه از وقتی به دنیا اومده موهاشو کوتاه نکردم خانواده شوهرم از همون موقع که موهاش یه ذره بلند شد هی میگفتن کوتاه کن یه بار مادرشوهرم گفت اصلا یه بار خودم میبرم‌کوتاه میکنم به شوهرم گفتم تو این ده سال هرکاری کردن حرمت نگه داشتم ولی این موضوع خط قرمزمه دستش به موهای دخترم بخوره خون به پا میکنم😬😬دیگه مادرشوهرم گیر نمیده بس که گفت من محلش نذاشتم حالا خواهرشوهرام میبیننش میگن چرا موهاشو نمیزنی بچه اذیت میشه به جای من مادرشوهرم میگه تازه بلند کرده موهاشم که زیاد پر نیست اذیت بشه 

شما هم فقط بی محلی کن و هرکاری صلاح میدونی بکن 

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

هرجور صلاح میدونی اما من تا پارسال موی دخترم کوتاه بود الانکه عکساشو میبینم میگم وای چه خوب بود راحت بود البته من بابا آرایشگره🤪

دختر منم ۲۲ ماهشه از وقتی به دنیا اومده موهاشو کوتاه نکردم خانواده شوهرم از همون موقع که موهاش یه ذر ...

عزیز دل من جلو موهاشو چتری زدم اصلا داغون کرده دوبار خودش با قیچی آشپزخانه چینده به خدا هر بار نشستم کلی گریه کردم و به شوهرم گفتم میگه چکار کنم میدونی که کاری بخواد بکنه بکشیشم میکنه منم موهاشون خط قرمزمه خیلی حساسم روشون🤕